Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Уже у суботу на запоріжців чекає яскраве спортивне шоу

23 січня 2019 - 15:01

Обласний центр повним ходом готується до Матчу зірок Суперліги з баскетболу. Сьогодні у облдержадміністрації відбулась прес-конференція за участі начальника Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталії Власової, президента Запорізької обласної федерації баскетболу Валерія Елькінсона, головного тренера БК «Запоріжжя» Валерія Плеханова та двох провідних гравців клубу Андрія Мироненка та Хілла Кіндалла.

- Вперше в історії нашого міста відбудеться Матч зірок з баскетболу. Тобто головне у цьому матчі – протистояння українських зірок баскетболу та легіонерів, які будуть демонструвати цікаву гру. Цей матч частково має формат розважального шоу, проте увага акцентується саме на майстерності спортсменів. Тому запрошуємо усіх охочих на це дійство, - зазначила Наталія Власова.

Зазначимо, на відміну від попередніх двох років, зустріч відбудеться у форматі Зірки легіону проти Зірок України. Кожен із восьми клубів Суперліги Парі-Матч буде представлено у зірковій грі.

За словами Валерія Елькінсона, у професійному баскетболі завжди проводять Матчі зірок. Він включає декілька конкурсів: демонстрація майстерності, конкурс слем-данків, у якому візьмуть участь гравці та професійні данкери, а також конкурс триочкових.

Головними тренерами у зірковому матчі будуть спеціалісти клубів, які посідатимуть на момент проведення Матчу зірок перше та друге місце у Суперлізі Парі-Матч.

Головний тренер клубу «Запоріжжя» Валерій Плеханов наголосив, що у цьому році дещо змінено формат, тож Матч зірок Суперліги 2019 не буде звичайним шоу, на майданчику розгорнуться справжні баталії. У гравців вже декілька цікавих «сюрпризів» для супротивників.

Тож, 26 січня у ПС «Юність» о 14.00 розпочнеться протистояння Зірок України Зіркам Легіону, а о 16.00 відбудеться сама гра.

Нагадаємо, для журналістів відкрита акредитація на гру. Подробиці за посиланням.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій із громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни