Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі ветерани волейболу – переможці кубка «Водолія»

11 лютого 2019 - 14:52

У Гуляйпільському культурно-спортивному комплексі «Сучасник» завершився XVIII Всеукраїнський турнір з волейболу серед ветеранів на кубок «Водолія». Незмінним організатором турніру залишається голова Запорізької обласної організації ветеранів волейболу, віце-президент Асоціації ветеранів волейболу України Ігор Бірюков.

Нагадаємо, перший турнір на кубок «Водолія» відбувся в місті Гуляйполе у 2002 році. В останні роки змагання проводили а Запоріжжі, та нарешті, у 2019 році  кубок «Водолія» повернувся на історичну батьківщину.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури і спорту облдержадміністрації, цього року у турнірі брали участь 15 команд із 11 міст України. У змаганнях взяли участь команди чоловіків у  номінаціях 45+ та 65+, і жіночі команди в номінації 45+. Серед учасників - майстри спорту, призери чемпіонату Світу і Європи, володарі Кубка України, призери і переможці Всесвітніх ігор ветеранів спорту у Сіднеї, Туріні, Новій Зеландії. Загалом до Гуляйполя з’їхалося понад 150 ветеранів-волейболістів.

Тож, розігравши кубок «Водолія», першість у змаганнях вибороли такі команди у номінаціях: «жінки 45+» - СК «Запоріжжя», «чоловіки 45+» - харківський «Локомотив» та «чоловіки 65+» - СК «Запоріжжя».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також