Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виставка «АгроТехСервіс-2019» набирає все більшої популярності серед аграрних виробників

12 лютого 2019 - 14:45

У виставковому комплексі «Козак-Палац» Запорізької торгово-промислової палати відкрилися ХVІІІ агропромислова виставка «АгроТехСервіс» і спеціалізована експозиція «Будівництво в цивільному та аграрному секторі». Захід відбувся за підтримки обласної влади, Запорізької торгово-промислової палати, Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP, асоціації «УКРСАДПРОМ».

Привітав учасників заходу заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін.

- Успішний розвиток аграрного сектору складно уявити без використання інноваційних підходів у виробництві, що дозволяють упроваджувати сучасні технології. Широка тематична розгалуженість виставки дозволить максимально збільшити шанси учасників та відвідувачів на пошук партнерів, налагодження кооперації між будівельниками, аграріями, переробниками продукції. Бажаю всім учасникам плідної праці і, звичайно, відкрити нові можливості для свого агробізнесу, - зазначив Олександр Бабанін.

На виставці презентують власну продукцію компанії з 20 областей України, а також представники торгових марок з 11 країн, зокрема  Англії, Білорусі, Італії, Китаю, Узбекистану, Туреччини, Німеччини, Фінляндії. Серед тематичних напрямів переважають компанії, що виробляють сільськогосподарську техніку та запасні частини, матеріали у сфері насінництва, рослинництва та селекції, добрива та засоби захисту рослин, сучасні будівельні технології та матеріали, енергозберігаючі технології та обладнання.

Запорізький регіон представляють компанії найрізноманітнішого профілю: компанія «Астра» - агробудівельний альянс, всеукраїнський науковий інститут селекції-Південь – розробник наукоємних технологій селекції рослин, «Запоріжпроект» - виконавець повного комплексу проектних робіт, «Капіталпромресурс» - виробник унікальної сівалки для посіву за No-till та класичною технологією, «Чистий продукт» - виробник агропродукції та професійний консультант, «Органіка України» - електронна зернова біржа, «БекасАгроХім», «Інагротех», «Насіння Запоріжжя», «Сади України» - насіння та засоби захисту рослин тощо.

Комплекс робіт для використання альтернативної енергетики, енергозбереження аграріям пропонують компанії «Теплостар», «Зелена система», «Термотехнології», підприємство «Агрістар» - проект «під ключ» у сфері дощувального зрошення.

Завдяки насиченій діловій програмі виставка допоможе українським виробникам аграрної продукції та представникам суміжних галузей отримати нові знання, консультації експертів, провести зустрічі.

У перший день роботи виставки у рамках дискусійного майданчика відбувся «круглий стіл» на тему «Фінансування агробізнесу: державні програми підтримки» за участю представників Міністерства аграрної політики та продовольства України.

Вже завтра розпочне роботу науково-практична конференція «Садівництво та ягідництво: від проектування до врожаю». На відвідувачів та учасників протягом трьох днів роботи виставки також чекають профільні семінари щодо впровадження системи супутникового моніторингу земель, підвищення прибутковості аграрного бізнесу, термомодернізації та різноманітні майстер-класи.

Запорізька торгово-промислова палата представить широкий спектр можливостей у рамках участі в міжнародних проектах «EU4Business», ПРОМІС, GIZ, проекту Міжнародного Торгового Центру ІТС. Цього року на аграріїв, переробників продукції чекають практичні тренінги, навчальні курси щодо експорту, сертифікації продукції, стандартів якості, ІТ-технологій, а також спеціалізовані форуми, програми стажування за кордоном, консалтингові послуги. За анонсами заходів можна стежити на сайті www.cci.zp.ua.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та французьким містом Нант

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя

Нагороди нацгвардійцям вручив Іван Федоров