Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Важливо захистити армію від політиканів, які паплюжать результати роботи всього оборонно-промислового комплексу – Президент

11 березня 2019 - 16:26

Президент Петро Порошенко наголосив на небезпеці спроб вдарити по українській армії з тилу. «Жоден причетний до розкрадання армії не буде мати індульгенції, не сховається за строком давності, бо зараз кров’ю заплатили українські воїни за це злочинне розкрадання», - заявив Петро Порошенко під час засідання Ради регіонального розвитку Житомирщини.

«Силу нашої нової української армії нікому, жодному ворогу не здолати. Але, на жаль, зараз не припиняються спроби вдарити по нашій армії, по нашій обороні з тилу», - зазначив Президент.

«Напередодні виборів на армію і суспільство спрямований щільний обстріл з усіх гармат інформаційної війни. Снаряди для цього обстрілу охоче подають ті кандидати в Президенти, які нищили українську армію, розпродавали, які її роздягали, які знищили обороноздатність під час перебування на високих посадах», - сказав Президент.

Глава держави висловив сподівання, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради України належно оцінить факти розкрадання та підриву обороноздатності, назве прізвища причетних до цього. «І ніяка «димова завіса» брехні не зможе її приховати. На фронті, особливо ті, хто був у 2104-2016 роках дуже добре знають як було воювати без танків, без броні, без бронежилетів, розгрузок, снайперської зброї, без тепловізорів, без систем радіо-електронної боротьби, без дронів, і без багато чого, що мало бути і що було знищено цими горе-політиканами», - додав він.

Президент звернувся до присутніх: «Поки армія тримає фронт, нам з вами – захистити армію з тилу, прикрити від політиканів, які паплюжать результати роботи всього оборонно-промислового комплексу».

«А ще, аж ніяк не менш важливо захистити армію від ділків та їхніх партнерів на державних посадах, які розкрадають кошти військового бюджету. Ще раз наголошую – ані прізвища, ані посади, ані знайомства, ніщо не прикриє тих, хто незаконно збагачується коштом армії», - підсумував Глава держави.

За матеріалами офіційного інтернет-представництва Президента України 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області