Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі трудові колективи помірялися силами та спортивною підготовкою

19 березня 2019 - 11:40

На базі спорткомплексу «Мотор-Січ» відбувся перший етап IV спартакіади Запорізької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна». Захід проводився серед працівників підприємств та організацій промислової сфери і транспорту.

Як повідомили в Управлінні молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, змагалися спортсмени у п’яти видах спорту: стритболі, парковому волейболі, міні-футболі, армспорті та гирьовому спорті.

На цьому етапі участь у змаганнях взяли 257 осіб із 13 підприємств області, а саме: АТ «Мотор Січ», ПАТ «Запоріжсталь», ДП «Івченко-Прогрес», ПрАТ «Запорізький залізорудний комбінат» м. Дніпрорудне, КП НВК «Іскра», Запорізький залізничний регіон, «Запорізький електровозоремонтний завод», ПАТ «Запоріжвогнетрив», ТОВ «Запорізький титано-магнієвий комбінат», ПАТ «Український графіт», ПАТ «Запоріжкокс», ООО «Запорізький ливарно-механічний завод», ООО «Інтеренергосервіс» м. Зеленодольськ.

На урочистому відкритті змагань учасників привітала начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, яка підкреслила важливість змагань за участю трудових колективів.

- Завдяки таким змаганням трудові колективи області мають можливість для самореалізації не тільки у своїй фаховій діяльності, а й у різних видах спорту. З року в рік кількість учасників спартакіади зростає, ви знаходите натхнення, енергію для того, щоб зустрітися на спортивних майданчиках і показати високий рівень підготовки та здорову конкуренцію. Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації зі свого боку буде й надалі підтримувати цей захід та сприяти розвитку фізичної культури серед трудових колективів, - зазначила посадовець.

За результатами першого етапу спартакіади лідерські позиції у рейтинговій таблиці посіли:  АТ «Мотор Січ» (перші місця з паркового волейболу, гирьового спорту, армспорту та треті місця зі стритболу і міні-футболу), ПАТ «Запоріжсталь» (перші місця зі стритболу і міні-футболу, друге місце з армспорту та третє місце з гирьового спорту) та ДП «Івченко-Прогрес» (другі місця з гирьового спорту та міні-футболу).

Другий етап змагань відбудеться восени 2019 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону