Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль: «Дякую нашим освітянам за роботу, адже саме від вас залежить майбутнє України»

19 березня 2019 - 12:07

На цьому голова облдержадміністрації Костянтин Бриль наголосив під час спільної наради директорів закладів вищої освіти (коледжів, училищ), директорів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, керівників закладів освіти обласного підпорядкування

- Дякую нашим освітянам за роботу. Адже саме від вас залежить майбутнє України. Саме ви виховуєте майбутніх президентів, міністрів та депутатів. Тож, аби нам не було сумно в майбутньому, ми маємо працювати спільно з вами та підтримувати в усьому. Нині у зв’язку з першими кроками реформи виникає чимало суперечок. Та проблемні питання ми вирішуємо на найвищому рівні. І я дякую за підтримку дружині Президента Марині Порошенко, яка постійно приділяє увагу нашій області в напрямку розвитку інклюзивної освіти та інших спрямуваннях. Упевнений, всі проблеми можна розв’язати. Головне — не опускати рук і вірити у свої можливості. Вчителі вкладають чимало сил у навчання та душі своїх учнів. Тож прошу вас зробити все, аби наша країна ніколи не втратила своє європейське обличчя. А влада допоможе вам у цьому, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Очільник регіону вручив нагороди, які здобули колективи наших закладів на міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти - 2019»» та педагогів, які досягли значних успіхів у професійній діяльності. Так, дипломом Гран – Прі в номінації «Лідер міжнародної діяльності» нагороджено КЗ «Запорізький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» ЗОР, а також золотою медаллю у номінації «Розвиток професійної компетентності педагогічних працівників у системі неперервної освіти». Дипломом Гран – Прі в номінації «Лідер професійної (професійно-технічної) освіти України» нагороджено державний навчальний заклад «Запорізький політехнічний центр професійно-технічної освіти». Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у збереження української мови та державності, відродження національної культури, патріотичне виховання молоді та підготовку поетичного виступу учасниці Всеукраїнського конкурсу «Слово про Україну» Чепурненко Розмарі відзначена вчитель української мови та літератури КЗ «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» ЗОР Ганна Панфілова. Грамотою Запорізької обласної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у збереження української мови та державності, відродження національної культури, патріотичне виховання молоді та підготовку виступу хореографічного колективу «Пролісок» на Всеукраїнському конкурсі «Слово про Україну» була нагороджена вчитель ритміки комунального закладу «Запорізька спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Джерело» Запорізької обласної ради Людмила Коваленко.

Загалом на порядку денному учасники наради  розглянули два питання: реалізація «Прикінцевих та перехідних положень» Закону України «Про освіту» та їх упровадження у діяльність галузі «Освіта» Запорізької області; публічний звіт Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації щодо використання коштів обласного бюджету в 2018 році.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби