Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада вирішує проблемні питання запоріжців, залишаючись на постійному зв’язку

10 квітня 2019 - 12:01

В обласному контактному центрі відбулася чергова «пряма лінія» у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої на запитання жителів області та міста відповідав заступник голови обласної державної адміністрації Едуард Гугнін.

Протягом години на «гарячу лінію» надійшло сім дзвінків від жителів міст Запоріжжя, Оріхова, Якимівського, Більмацького та Кам’янсько-Дніпровського районів.

Порушені питання стосувалися в основному традиційних проблемних тем: забезпечення твердим паливом, ремонту доріг, надання матеріальної допомоги на лікування, забезпечення пенсіонерів, інвалідів послугами соціальних працівників територіальних центрів у новостворених об’єднаних територіальних громадах, відмови у субсидії, перерахунку пенсії, питання безпеки дітей на вулиці тощо.

Так, представники Кам’янсько-Дніпровського району просили забезпечити їм допомогу Червоного Хреста та збільшити кількість соціальних працівників, які допомагають одиноким пенсіонерам з інвалідністю.

Жителька Оріхова не може приватизувати квартиру після смерті матері та наразі мешкає в м. Запоріжжі у родичів. Проте жінка має намір повернутися до власного дому.

Заявниця з Якимівського району не змогла отримати матеріальну допомогу, хоча, за її словами, всі необхідні для цього документи були зібрані та надіслані вчасно.

Молоді мами, що живуть в Олександрівському районі м. Запоріжжя, звернулися з проханням відремонтувати дитячий спортивний майданчик по вул. Запорізька, 2-б. Там гуляє багато діточок, а всі гойдалки та спортивне обладнання становлять загрозу, бо вже давно потребують ремонту чи заміни.

На всі порушені питання були надані вичерпні роз’яснення та консультації, за окремими зверненнями після детального опрацювання буде вжито відповідні заходи реагування. Як відзначив заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, обласна влада буде сприяти позитивному вирішенню кожного з порушених питань, а надання матеріальної допомоги на лікування чи призначення субсидій знаходитиметься на особливому контролі.

Довідково:
Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проекту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

 Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей