Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«НІБУЛОН» завершує загальнобудівельні роботи в Тернівці

30 травня 2019 - 10:43

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль подякував керівництву ТОВ СП «НІБУЛОН» та будівельникам, які у вкрай короткі строки створюють сучасний перевантажувальний термінал у Тернівці Вільнянського району. Нині компанія «НІБУЛОН» забезпечує роботою близько 70 підрядних організацій, а також підприємства інших важливих галузей економіки України, що сприяє їхньому розвитку. В майбутньому - бюджет громади отримуватиме прибутки у вигляді податків, а місцеві жителі матимуть робочі місця. Власне аграрії Запорізької та Дніпропетровської областей вже з початку маркетингового року зможуть скористатися новим перевантажувальним терміналом.

- Насамперед я хочу подякувати Олексію Опанасовичу Вадатурському. Він — людина слова та людина діла. В Запорізькій області не так багато інвесторів, які працюють настільки швидко і якісно з новими проектами. Тим паче, що йдеться про наближення строку введення в експлуатацію вже третього потужного підприємства ТОВ СП «НІБУЛОН» в Запорізькій області. Нині загальнобудівельні роботи перевантажувального термінала в Тернівці вийшли на завершальну стадію, після чого розпочнуться  пусконалагоджувальні роботи. Це і не дивно, адже щодня на будівельному майданчику одночасно працюють понад 1000 будівельників. Наприкінці поточного тижня підрядники мають завершити всі оздоблювальні роботи в адміністративно-лабораторному корпусі та їдальні, а також пожежному депо і майстерні. Потому розпочнеться їх умеблювання та створення належних робочих умов для колективу. В майбутньому філія «Тернівська» налічуватиме 120 працівників. Здебільшого з-поміж місцевого населення, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За інформацією ТОВ СП «НІБУЛОН», наразі підрядні організації завершують улаштування фундаментів під металеві місткості, монтаж яких активно триває на будівництві. Усі роботи контролюються особисто шеф-монтажником від італійської компанії-постачальника Frame. Загалом за час будівництва буде змонтовано 3640 тонн металоконструкцій. Зокрема, нині в активній фазі монтаж естакади відвантаження зерна на річковий та автомобільний транспорт та транспортних галерей. Власне у робочій вежі триває встановлення необхідного технологічного обладнання від провідних виробників світу. Крім того завершується монтаж суднонавантажувальної машини британського виробництва Telestack TS 527 на збудованому причалі, довжина якого 150 м. Судновий навантажувач здатний завантажувати судна вантажопідйомністю від 3000 до 5000 тонн, з максимальною продуктивністю 500 тонн/год.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області