Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

«Гаряча» лінія забезпечує постійний зв'язок між обласною владою та жителями самих віддалених районів

21 серпня 2019 - 12:40

В обласному контактному центрі відбулася чергова пряма «гаряча лінія» у рамках проєкту «Влада на зв’язку з громадськістю», під час якої з громадянами спілкувався заступник голови обласної державної адміністрації Олександр Бабанін.

Посадовцю на «гарячу лінію» надійшло 13 дзвінків від жителів міст Запоріжжя та Енергодар, а також Більмацького, Гуляйпільського, Чернігівського, Василівського та Михайлівського районів.

Більшість звернень традиційно стосувалися проблемних питань житлово-комунального господарства, соціального захисту. Зокрема, виплати матеріальної допомоги, субсидій, допомоги на лікування, пенсійного забезпечення тощо.

Особливо активними упродовж цієї «гарячої лінії» були жителі м. Енергодар. Енергодарці скаржилися, що в житлових будинках з учорашнього вечора відключено ліфти. Мешканцям багатоповерхівок важко ходити пішки, особливо це стосується людей похилого віку. Більшість з них вимушені просто залишатися у своїх домівках, не маючи змоги вийти до лікарні або магазину.

Житель Гуляйпільського району звернувся з проблемним питанням оформлення власності на земельну ділянку після смерті батьків. У зв’язку з відсутністю необхідних документів ця ділянка вже виявилася у власності іншої людини.

Заявниця з Комунарського району м. Запоріжжя звернулася за допомогою: пенсіонерка, що хворіє та проживає сама, просить надати їй соціального працівника для обслуговування вдома.

Жителі Більмацького району поскаржилися, що у них розмиває піщану дорогу. Особливо після злив по дорозі неможливо ні пройти, ні проїхати.

Жителька Василівського району попросила допомоги в лікуванні своєї матері, яка вже 10 місяців чекає черги на отримання кардіостимулятора. Жінці необхідна матеріальна допомога для придбання необхідного обладнання та подальшого лікування.

Жителі Михайлівського району скаржаться на неналежні пасажирські перевезення між Пришибом та Михайлівкою. Зокрема, водії не беруть у салон пільговиків, сам транспорт ходить не регулярно та не за розписом.

На всі звернення були надані відповідні роз’яснення. Окремі доручення щодо опрацювання проблемних питань надано керівникам профільних департаментів. Низку питань, розв’язання яких потребує певного часу, Олександр Бабанін взяв під особистий контроль.

Довідково.

Поставити запитання та повідомити про проблеми всі охочі можуть за єдиним номером телефону: 0-800-503-508, з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00. Графіки проведення прямих телефонних ліній у рамках проєкту «Влада на зв’язку з громадськістю» можна переглянути на сайтах обласного контактного центру, облдержадміністрації, обласної ради.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області