Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівники області обговорили майбутні напрямки співробітництва з будівельниками та проєктантами

19 листопада 2019 - 11:10

Робоча нарада з представниками будівельних компаній області з обговорення актуальних питань галузі відбулася під керівництвом першого заступника голови обласної державної адміністрації Івана Федорова та заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Тарасенка.

Перший заступник голови облдержадміністрації Іван Федоров повідомив, що на наступний рік обрано кілька пріоритетних об’єктів. Найважливішим напрямком є будівництво водогонів. Також буде приділено увагу завершенню вже розпочатих об’єктів, зокрема у галузях освіти та медицини.

− Після зміни керівництва області була проведена інвентаризація і ми побачили, що 90% об’єктів у регіоні, на жаль, живуть процесом, а не результатом. Ми бачимо, що деякі будівельники намагаються вирішувати питання через корупційну складову. Хочу наголосити, що всі торги проводитимуться через ProZorro. Бюджетні організації такі ж споживачі, і сплачувати ціну вищу від ринкової у кілька разів не будуть, − зазначив Іван Федоров.

Посадовець також повідомив, що нині влада області планує зробити вимушений крок − коригування проєктів будівництва амбулаторій у Запорізькій області.

Заступник голови обласної державної адміністрації Володимир Тарасенко наголосив, що влада планує налагодити співпрацю з компаніями, які є флагманами будівництва.

− Дуже хотілося б, аби це були компанії місцеві. Аби податки йшли до нашого бюджету. Одночасно ми залишаємось відкритими для всіх будівельників, які дають реальний результат, − підкреслив Володимир Тарасенко.

Учасники наради обговорили проєкти будівництва басейна в Хортицькій національній навчально-реабілітаційній академії, реконструкції плавального басейну комунального закладу «Запорізька обласна школа вищої спортивної майстерності» та реконструкції КУ «Запорізький обласний протитуберкульозний клінічний диспансер» ЗОР.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 442 рази били по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 785-го дня війни

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області