Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівників органів місцевого самоврядування вітають з професійним святом

4 грудня 2019 - 14:28

З нагоди прийдешнього свята – Дня місцевого самоврядування − у концертному залі ім. М.І. Глінки відбувся урочистий захід. День місцевого самоврядування – це свято людей, які працюють для розвитку демократизації суспільних відносин та зміцнення української державності.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв, які віддали своє життя, відстоюючи мир і незалежність країни, її соборність, гідність та свободу.

Привітав працівників органів місцевого самоврядування Запорізького краю голова облдержадміністрації Віталій Туринок.

– Вітаю з професійним святом усіх представників органів самоврядування. Вчора я був у Приморському та Приазовському районах та багато спілкувався з громадою, депутатами. Місцевих дуже цікавить питання реформ, що тривають, стан справ у різних галузях. Однак  я почув дуже важливу річ – є розуміння, що попри різні фракції чи політичні погляди депутати сходяться на думці, що мають відстоювати інтереси своєї території. Мені це дуже приємно. Я кажу обласним депутатам: ми повинні думати про тих людей, які вам довірили приймати рішення. Бажаю вам усього найкращого, щоб ви розуміли, яка лежить на вас відповідальність, і щоб люди були вдячні вам за роботу, – наголосив Віталій Туринок.

Очільник області відзначив представників органів місцевого самоврядування в області з нагоди професійного свята.

Так, медалями «За розвиток Запорізького краю» нагороджено виконуючу обов’язки старости на території сіл Новотроїцьке, Блакитне, Веселе, Жовта Круча, Новорозівка, Славне Оріхівського району Олену Світлицьку та Преображенського сільського голову Оріхівського району Володимира Сідуна. Цінними подарунками (годинником) голова облдержадміністрації Віталій Туринок відзначив сільського голову Роздольської сільської ради Михайлівського району Валентину  Копейченко та Гуляйпільського міського голову Сергія Ярмака. Грамотами Запорізької облдержадміністрації нагороджено начальника управління з питань фінансування програм соціального захисту населення, житлово-комунального господарства, транспорту та об’єктів бюджету розвитку фінансової та бюджетної політики Запорізької міської ради Катерину Наливайко та головного спеціаліста управління юридичного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату Запорізької обласної ради Віту Фадєєву.

Уперше з нагоди свята в комунальних закладах і установах регіону цього тижня експонується виставка художніх робіт учасників обласного конкурсу дитячого малюнка «Місцеве самоврядування очима дітей». Переможців конкурсу також було нагороджено на сцені концертного залу.

Колектив Запорізької обласної філармонії подарував присутнім святкову концертну програму.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та французьким містом Нант

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя

Нагороди нацгвардійцям вручив Іван Федоров