Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізький інститут післядипломної педагогічної освіти вдруге підписав меморандум про співпрацю з фондом The LEGO Foundation

4 грудня 2019 - 16:20

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між The LEGO Foundation та Міністерством освіти і науки України у Запоріжжя прибули представники фонду: віцепрезидент The LEGO Foundation (Королівство Данія) Каспер Оттоссон Канструп, менеджер з комунікації Ян Крістенсен та керівниця освітніх проєктів «Сприяння освіті» The LEGO Foundation в Україні Оксана Рома.

Фахівці The LEGO Foundation ознайомилися з досвідом учителів початкових класів, вихователів закладів дошкільної освіти та керівників закладів освіти Запорізької області у впровадженні нових методів навчання, що здійснюється у Запорізькому обласному інституті післядипломної педагогічної освіти.

Крім цього, між Запорізьким інститутом післядипломної педагогічної освіти та фондом The LEGO Foundation було вдруге підписано меморандум про співпрацю. У церемонії підписання  взяли участь заступниця голови облдержадміністрації Марини Кудерчук та директор Департаменту освіти та науки облдержадміністрації Тетяна Озерова.

− Ми вдячні фонду LEGO Foundation, представники якого побачили користь, яку дали новітні підходи у навчанні, і вдруге підписали меморандум про співпрацю із Запорізьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти. Він стане платформою для співпраці у сфері професійного розвитку педагогів дошкільної та початкової ланки освіти, удосконалення якості післядипломної педагогічної освіти шляхом упровадження новітніх освітніх підходів, − зазначила Марина Кудерчук.

Після підписання документа гості ознайомилися з основними напрямами діяльності інституту з підготовки педагогічних працівників з використанням інноваційних освітніх технологій, зокрема ігрових, проєктувальних, конструювальних.


Довідково.

Фонд The LEGO Foundation має на меті побудувати майбутнє, в якому навчання через гру дає можливість дітям стати творчими, зайнятими та навчатися протягом усього життя. Представники фонду зазначають, що гра — це найефективніший спосіб здобувати навички, необхідні для створення нових можливостей та вирішення багатьох викликів майбутнього.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону

За матеріалами СБУ засуджено чергових колаборантів, які працюють на окупантів