Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Досвідом виховання патріотів ділились фахівці з України, Росії та Болгарії

26 листопада 2009 - 15:14

В облдержадміністрації відбулося відкриття дводенної ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції з питань патріотичного виховання молоді, у роботі якої взяли участь заступник голови обласної державної адміністрації Микола Фролов, заступник голови облради Анатолій Світлицький та міський голова м. Запоріжжя Євген Карташов.

Науково-практична конференція зібрала у Запоріжжі фахівців з патріотичного виховання молоді з багатьох куточків України. Приїхали поділитись досвідом і колеги з Росії та Болгарії.

- Завдяки системній роботі обласної влади Запорізький край має певні здобутки у напрямку патріотичного виховання молоді. Конференція дозволить спеціалістам не тільки поділитися своїми напрацюваннями, а й розширить знання досвідом роботи не лише в Україні, а й в інших країнах, - висловив переконання заступник голови ОДА Микола Фролов.

Запорізький регіон є першим і єдиним в Україні, де вже 15 років працює обласний центр патріотичного виховання молоді. Минулого року запорізькими фахівцями були створені й затверджені Концепція національно-патріотичного виховання молоді та Положення про Центр патріотичного виховання, на основі яких розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про утворення Всеукраїнського центру патріотичного виховання молоді».

Під час конференції працюватимуть 7 секцій: «Духовна та культурна складова формування особистості громадянина – патріота», «Сімейне та громадське виховання як сфера становлення патріота», «Громадянське та патріотичне виховання у сучасній системі освіти», «Військово-патріотичне виховання у сучасному українському суспільстві. Традиції козацької педагогіки» та інші.

По завершенні науково-практичної конференції в обласному центрі молоді відбудеться "круглий стіл" на тему «Обмін досвідом роботи з патріотичного виховання».

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області