Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Молодіжні активісти області приймають вітання з прийдешнім святом

23 червня 2021 - 14:29

Щороку останньої неділі червня в Україні відзначають День молоді. З цієї нагоди напередодні свята в обласному центрі молоді відбулася зустріч молодіжного активу з керівництвом облдержадміністрації. 

Привітати молодь завітали перший заступник голови Запорізької ОДА Володимир Шустов, керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова.

  • Молодь відіграє важливу роль в усіх сферах суспільного життя. Саме ваші знання і вміння мають сприяти розвитку нашої країни. Тому сьогодні хочу побажати вам ставати все кращими, здобувати нові перемоги, ставити амбітні цілі і обов'язково їх досягати. Цього дня ми вітаємо також тих, хто опікується питаннями реалізації молодіжної політики в регіоні - наших молодіжних працівників. Адже їх внесок у цю справу є дійсно неоціненним, -  підкреслив Володимир Шустов у своєму привітанні.

Посадовець нагородив молодіжних активістів, які щоденно кропіткою працею сприяють розвитку молоді, Подяками Запорізької обласної державної адміністрації. Так, за активну життєву позицію, значний особистий внесок у формування молодіжної політики у Запорізькій області Подяками нагороджено:

  • координатора ком’юніті центру в Запорізькому обласному благодійному фонді «Гендер Зед» Костянтина Андрєєва;

  • голову ГО «Спільно HUB» Ганну Дворну;

  • студента Відокремленого структурного підрозділу «Запорізький металургійний фаховий коледж Запорізького національного університету» Демида Євтушенка;

  • начальника відділу по роботі з молоддю АТ «Мотор Січ» Михайла Калганова;

  • координаторку «Об’єднання громадських організацій Запоріжжя» Ольгу Мішевську;

  • голову ГО «МО Юнацький Корпус-Запоріжжя» Ростислава Распутного;

  • студента Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій Данила Учкіна;

  • завідувача сектору активного дозвілля комунальної установи «Запорізький обласний центр молоді» Запорізької обласної ради Костянтина Юхименка. 

  • Ви зараз у тому віці, коли треба визначатися зі своїм майбутнім. Перед вами тисячі шляхів і мільйони можливостей. І тому від всього серця хочу побажати, щоб ваші здобутки приносили лише радість та гарний результат. Звичайно, в житті будуть і помилки, але це також безцінний досвід. Впевнено крокуйте в майбутнє, реалізовуйте найсміливіші бажання і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, - привітала молодь Зінаїда Бойко.

Після привітань посадовці в неформальній атмосфері у форматі “питання-відповідь” поспілкувалися із молодіжним активом. Учні та студенти цікавилися в держслужбовців їх особистими спогадами з молодих років, задавали запитання щодо можливостей проходження стажувань і практик в органах влади, участі в підготовці обласних програм розвитку молоді, роботи молодіжних центрів в громадах та іншим. Посадовці з радістю відповіли на всі запитання молодих активістів, поділилися власним досвідом реалізації молодіжної політики в студентські роки та запросили всіх охочих вступати на державну службу, щоб мати більше можливостей для реалізації власних ініціатив.  

  • День молоді - це свято тих людей, які завжди відчувають себе юними. Тому сьогодні хочу вам побажати всього найкращого, успіхів у будь-яких починаннях, миру і гарного настрою. Завжди залишайтесь таким ж активними та ініціативними, - звернувся до молоді Володимир Шустов наприкінці зустрічі. 


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Міжнародні партнери допоможуть Запоріжжю з облаштуванням укриттів та підземних шкіл

В регіоні допомагають людям подолати наслідки насильства

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 291 раз ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 786-го дня війни

Участь Володимира Зеленського в зустрічі міністрів оборони в межах засідання Ради Україна – НАТО

Обласна влада не залишає людей наодинці з бідою: як допомагають переселенцям та постраждалим внаслідок війни

«Показник значно кращий, порівняно з минулим роком»: представник ТЦК та соціальної підтримки про приписну кампанію 2024 року

Іван Федоров – про фортифікації та укриття

Товариство Червоного Хреста України відзначило 106 років із дня заснування

СБУ повідомила про підозру ще 12 колаборантам, які працюють в окупаційному «мвс рф» на Запоріжжі

Іван Федоров зустрівся з представниками Всесвітньої організації охорони здоров’я – обговорили медичні потреби регіону