Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Ще є час долучитися до відзначення Дня Перемоги

28 квітня 2010 - 13:31

Хід підготовки до відзначення 65-річчя Перемоги в області обговорили під час наради, яку провів заступник голови облдержадміністрації Микола Ярмощук.

За лічені дні, що залишилися до свята, підбито основні підсумки щодо стану готовності до його відзначення. Так, за повідомленням начальника головного управління праці і соціального захисту населення ОДА Віктора Панкратова, область повністю отримала кошти, передбачені урядом для одноразових виплат ветеранам війни, у сумі 23 млн. грн.. Переважна більшість їх вже отримала, а до кінця тижня поштові відділення завершать всі виплати. Зазначено також, що проведено медичне обслідування всіх ветеранів, які мають у цьому потребу.

На завершальній стадії і підготовка численних представницьких, культурних заходів. 6 травня у театрі ім..Магара пройде традиційний телемарафон «Пам'ять». До участі вже долучилися 160 суб ' єктів господарювання, які переказали на благодійний рахунок 135 тис. грн.. Прикметно, що цього року перелік підприємств поповнився новими учасниками, зокрема, міським водоканалом, Запорізьким механічним заводом, Інститутом титану, ТОВ «Мелітопольська черешня» тощо. Благодійні внески зробили і фізичні особи, наприклад, народний депутат України Олександр Пеклушенко, ряд депутатів обласної та районних рад. Микола Ярмощук повідомив, що сума благодійного рахунку поповниться і внеском облдержадміністрації і обласної ради. Наразі його розмір вирішується, оскільки ще триває бюджетний процес.

Крім того, до обласного Фонду милосердя та здоров'я надходять для потреб ветеранів війни від учасників телемарафону промислові товари, а до обласної організації Товариства Червоного хреста – продукти харчування.

Разом з тим, на засіданні відзначалися і недоліки. Зокрема, байдужість до проведення телемарафону деяких районів Запоріжжя і області, які не представлені жодним учасником.

Для бажаючих долучитися до цієї благодійної і благородної акції нагадуємо реквізити телемарафону «Пам'ять».

Грошові внески у фонд телемарафону приймаються на рахунок обласного Фонду соціальної підтримки громадян, які потребують невідкладної допомоги, № 2600031512497, код ЄДРПОУ 20520262, МФО 334011, Донецька обласна філія АКБ “Укрсоцбанк”, з позначкою “Благодійний внесок у фонд телемарафону “Пам'ять”, а також точною назвою підприємства, прізвища та ініціалів керівника і назвою району, міста.

Промислові товари для ветеранів війни приймає обласний Фонд милосердя та здоров'я: м. Запоріжжя, вул. 40 Років Радянської України, 51, телефон 34-04-18 та 34-65-11 (телефон – факс);

продукти харчування – обласна організація Товариства Червоного Хреста за адресою: м. Запоріжжя, вул. Горького, 4-а, т. 764-28-92; 224-43-28 (телефон – факс)

З питань щодо проведення телемарафону діє штаб при Головному управлінні праці та соціального захисту населення облдержадміністрації за адресою: м. Запоріжжя, вул.. Дзержинського, 48, телефони для зв'язку: 764-40- 11; 764-41-45; 764-16-27 (телефон – факс). 63-35-55; 275-65-46; 275-65-12.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер