Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Три громади Запорізької області уже долучилися до суспільно корисних робіт

21 листопада 2022 - 18:30

Про організацію суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Запорізької області говорили на нараді керівника ЗОВА Олександра Старуха та за участі очільників районних військових адміністрацій, територіальних громад й представників Запорізького обласного центру зайнятості.

Люди, які з різних причин залишились без роботи та зараз перебувають на обліку в центрі зайнятості, можуть долучитись до суспільно корисних робіт з відбудови країни. Вони також будуть спрямовані на допомогу Збройним силам України та на забезпечення загальних потреб функціонування економіки та життєдіяльності населення.

Директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік зазначила, що долучитися до СКР можуть лише ті території, які не належать до зони ведення бойових дій. Наразі, цю програму вже впроваджено на територіях Біленьківської, Вільнянської та Тернуватської громад Запорізької області.

Представники обласного центру зайнятості також розповіли, що залучені до суспільно корисних робіт громадяни будуть отримувати зарплату не нижче за мінімальну. До участі вже долучились 108 осіб. Реалізація програми розпочнеться з 1 грудня 2022 року.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також