Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Пункти Незламності” Запорізької області продовжують працювати для потреб мирних жителів

24 березня 2023 - 11:00

За участі начальника Запорізької ОВА Юрія Малашка відбулося засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи “пунктів незламності”. До роботи долучився перший заступник голови ЗОДА Геннадій Тімченко, заступник голови ЗОДА Віталій Сиволап, керівниця апарату ЗОДА Зінаїда Бойко, а також представники міської ради та очільники територіальних громад

Минулого тижня на засіданні Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи “Пунктів Незламності”, створеного при Міністерстві розвитку громад, територій та інфраструктури України, розглянуто питання функціонування “Пунктів Незламності” в регіонах.

Зокрема, обласні військові адміністрації з урахуванням ситуації на місцях мають переглянути режими роботи осередків допомоги та визначити доцільність й вдосконалення їх подальшої діяльності. 

Під час наради керівник ЗОВА Юрій Малашко зазначив, що з 15 квітня у режим “готові до відкриття” можна перевести 119 осередків допомоги, які створені органами державної влади та 7 службою ДСНС.

Ще понад сотні “Пунктів Незламності” працюватимуть цілодобово. До цього переліку увійдуть декілька десятків центрів допомоги відповідального бізнесу й 10 об’єктів з генераторами. Окремо визначатимуть свій режим роботи “Пункти Незламності”, створені мережевим бізнесом. 

За результатами засідання Координаційного штабу з питань розгортання та організації роботи “Пунктів Незламності” в Запорізькій області визначено їх Переліки:

- які продовжують працювати цілодобово, 

- які працюватимуть за відповідним графіком,

- які пропонуються перевести у «сплячий» режим за умови, що вони відновлять свою роботу протягом 2 годин у випадку настання надзвичайної ситуації. 

Окрім цього, керівники військових адміністрацій та органів місцевого самоврядування мають визначити відповідальних за забезпечення збереження комплектуючих засобів “Пунктів Незламності” та їх облаштування.


Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни