Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Влада співпрацює з молоддю для відбудови сучасного регіону

31 травня 2023 - 18:20

Бачення молоді майбутнього Бердянського району після звільнення від російського загарбника обговорили сьогодні в обласному центрі на Форумі молоді Бердянщини. До заходу долучилася керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко.

  • Надзвичайно приємно брати участь у форумі, адже ідеї молоді дозволять актуалізувати та доповнити напрацьовані плани деокупації по кожній громаді та району. В першу чергу вони спрямовані на відновлення життєдіяльності регіону, а далі кожен житель області може запропонувати свої ідеї та бачення майбутнього рідного краю. У великих справах дрібниць не буває, тому кожна думка важлива. Саме зараз час пропонувати найамбітніші та найсміливіші ідеї, які змінять не тільки регіон, але й всю країну! Бердянщина буде відновлюватись та розвиватись так, як цього забажають бердянці, а молодь стане рушійною силою цих змін! - повідомила Зінаїда Бойко.

До молоді звернувся уродженець Бердянського району Народний депутат України Єгор Чернєв, зауважив, що наше спільне завдання – зацікавити молодь у поверненні на Україну задля реалізації її потенціалу. Також депутат побажав швидкого звільнення Бердянщини та пообіцяв підтримувати місцеву владу у реалізації амбітних планів та подальшій розбудові територій. Окремим питанням голова Бердянської РВА Олексій Бакай презентував напрацьований план дій після деокупації, який розроблений за дорученням голови ОВА Юрія Малашка. Також молоді презентували наявні ідеї влади з відновлення та розвитку інфраструктури, туризму та промисловості Бердянського району.

З пропозицією про спільну реалізацію ідей та проєктів до молоді звернулася голова Бердянської МВА Вікторія Галіцина. Молоде покоління активно включилося в обговорення, адже зацікавлене у подальшому розвитку території та перспективах для самореалізації. Обласна влада готова співпрацювати з ініціативними спеціалістами, чиї ідеї будуть корисними для відновлення регіону. Зараз саме той час, коли молодь може спробувати свої сили у різних сферах життя України та зробити свій посильний вклад у наше спільне майбутнє.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств