Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Керівники територій мають вирішувати проблеми громадян, а не займатись політикою - Борис Петров

30 червня 2010 - 16:15

Адміністрації Президента України

Сьогодні голова Запорізької обласної державної адміністрації Борис Петров знаходиться з робочою поїздкою у Києві. Зокрема, очільник області провів низку зустрічей щодо фінансування регіональних проектів та звітував про проведену роботу в Адміністрації Президента України.

«Я звітував в Адміністрації, а наступного тижня буду звітувати у Кабінеті Міністрів, - повідомив Борис Петров. - Заплановано зустріч з Прем’єр-міністром на тему розв’язання актуальних проблем Запорізької області. Це стосується будівництва мостових переходів через Дніпро, стану автодорожнього переїзду через греблю ДніпроГЕС та ін. Ці питання потребують термінового вирішення і, незважаючи на доволі важке фінансове становище в країні, ми маємо підтримку на державному рівні, вже надходять кошти на вирішення першочергових проблем Запорізької області».

В цілому простежується позитивна динаміка за усіма показниками соціально-економічного розвитку регіону, втім, голова Запорізької ОДА зауважив, що керівникам на територіях області сьогодні слід менше думати про можливі вибори, а зосередитись на розв’язанні нагальних проблем території. Це в першу чергу - вирішення соціальних питань громади, а також фінансова складова – наповнення бюджетів.

«Ми працюємо з керівниками податкової над цими питаннями, тому що є резерви в цьому напрямку. На жаль, не всі розуміють, що ситуація змінилась, що необхідно переорієнтуватись, адже останні п’ять років ситуація була некерованою. Людей не цікавила ані держава, ані податки, їх цікавила тільки власна кишеня. Податки необхідно збирати законно, згідно чинного законодавства. Ми докладаємо чималих зусиль, щоб змінити ситуацію, і нам це вдається», - заявив Борис Петров.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області