Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Анонси

До уваги ЗМІ !

14 вересня 2006 - 12:27

З 15 по 19 вересня 2006 року у м. Запоріжжі відбудеться Перший Всеукраїнський фестиваль "Нащадки козацької слави" фізкультурно-оздоровчого комплексу школярів "Козацький гарт".

Мета фестивалю - формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров'я школярів, виховання учнівської молоді на традиціях українського народу.

Відкриття фестивалю відбудеться 16 вересня 2006 року з 13-00 до 15-00 на базі легкоатлетичного манежу ВАТ "Запоріжсталь". У церемонії братимуть участь Міністр освіти і науки України Ніколаєнко С.М. та голова Запорізької обласної державної адміністрації Червоненко Є.А.

На фестиваль запрошено 540 школярів – переможців обласних змагань, вчителів закладів освіти України, керівників обласних управлінь фізичного виховання і спорту.

Відповідно до Положення фестивалю відбудуться змагання зі стрибків у довжину, перетягування канату, згинання та розгинання рук в упорі лежачи, проводитиметься конкурс знавців історії українського козацтва та естафета "Герць козацьких джур".

Для учасників фестивалю буде організовано екскурсію по місту, відвідування вистави "Кінний театр", прогулянку теплоходами по Дніпру.

Урочисте закриття фестивалю та нагородження переможців відбудеться 18 вересня 2006 року з 15-00 до 16-30 на базі профілакторію Запорізької державної інженерної академії (о-в Хортиця).

Запрошуємо ЗМІ взяти участь у висвітленні цього заходу, урочисте відкриття якого відбудеться 16.09.2006 о 13 00 у легкоатлетичному манежі ВАТ «Запоріжсталь». 
(.doc, 27Kb)

Читайте також

Диспетчерський центр «Укренерго» застосував графік аварійних відключень до кінця сьогоднішнього дня у Запорізькій області

Труднощі з оформленням пенсії та відновленням житла: Зінаїда Бойко відповіла за запити мешканців регіону

З 30 березня відкриється двосторонній проїзд через «новий» міст у Запоріжжі – раніше він був одностороннім

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Центри для навчання та соціалізації школярів відкрили у двох громадах Запорізького району

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ