Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В облдержадміністрації відбулося засідання ради старійшин при голові облдержадміністрації

22 липня 2004 - 13:50

Голова облдержадміністрації Володимир Березовський поінформував заслужених людей Запорізького краю про підсумки соціально-економічного розвитку області у першому півріччі 2004 року. Керівник області з приємністю доповів про позитивні тенденції у розвитку промисловості, зокрема машинобудування, металургії, харчової промисловості. Про щедрий урожай зернових, збирання якого набирає темпів по всій області. Середня врожайність складає близько 30 центнерів з гектара.

Ветерани дізналися про хід відновлювальних робіт у населених пунктах Мелітопольського та Михайлівського районів, постраждалих в результаті НП під Новобогданівкою, про будівництво водогонів. Зокрема, до Дня Незалежності буде здано в експлуатацію довгоочікуваний водогін до Бердянська, а в перших числах серпня запрацює новий водогін у Куйбишевом.

Мова йшла і про існуючі проблеми: погашення боргів із виплати заробітної плати, занепад тваринницької галузі, подальший розвиток інфраструктури на селі. В обговорення активно включилися і члени ради старійшин. Пропозиції, зауваження висловили Леонід Хаджинов, Анатолій Холодков, Петро Москальков, Володимир Домченко, Іван Воденіктов, Віктор Короленко, Едуард Василенко, Іван Солодовник та інші.

В.Березовський тепло подякував аксакалів нашого краю за мудрі поради та пропозиції і вручив кожному у подарунок двотомну ілюстровану історію Запорізького краю.

На засіданні ради старійшин було схвально сприйнято звернення до запоріжців активно підтримати кандидатуру Прем’єр-міністра Віктора Януковича на посаду Президента України. Присутні аргументовано висловились про ділові і політичні якості Віктора Федоровича, підкреслили, що саме така людина сильної волі зможе вивести Україну на новий рівень розвитку.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області