Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Інформаційні матеріали

Інформація про проведення круглого столу "Взаємодія органів Державного реєстру виборців з органами, закладами, установами, зазначеними в статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців", у процесі обліку виборців та під час виборчих кампаній

25 квітня 2012 - 10:25

Інформація про проведення круглого столу  "Взаємодія органів Державного реєстру виборців з органами, закладами, установами, зазначеними в статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців", у процесі обліку виборців та під час виборчих кампаній"

В Запорізькому центрі перепідготовки і підвищення кваліфікації кадрів триває навчання працівників відділів ведення Державного реєстру виборців апаратів райдержадміністрацій, райадміністрацій Запорізької міської ради, виконавчих комітетів міських (міст обласного значення) рад.

У зв’язку з актуальністю питань щодо обліку виборців при формуванні їх списків, взаємодії різних органів, закладів і установ під час виборчих кампаній, за участю вищезазначеної категорії слухачів, 24 квітня 2012 року відбувся круглий стіл "Взаємодія органів Державного реєстру виборців з органами, закладами, установами, зазначеними в статті 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців", у процесі обліку виборців та під час виборчих кампаній".

Модератором круглого столу виступив начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Запорізької облдержадміністрації Сергій Масюков, який довів до відома присутніх інформацію про нормативно-правову базу у сфері виборчого процесу, окреслив коло завдань та проблемних питань, які пов’язані з виборами 2012 року в Україні, та запропонував слухачам та учасникам круглого столу побудувати свою роботу у формі «діалогу», а можливо і «дискусії».

В роботі круглого столу, з огляду на статтю 22 Закону України "Про Державний реєстр виборців", взяли участь Лайтерман О.І. головний спеціаліст відділу ДРАЦС Головного управління юстиції у Запорізькій області; Сідєльнікова М.В. – головний спеціаліст відділу соціального обслуговування та реабілітації інвалідів, людей похилого віку управління у справах інвалідів та людей похилого віку Головного управління праці та соціального населення Запорізької облдержадміністрації; Савченко Р.І. – головний спеціаліст відділу кадрів та спецроботи управління охорони здоров'я Запорізької облдержадміністрації; Пєтухов В.В. – старший інспектор соціально-виховної служби Державної пенітенціарної служби України в Запорізькій області; Тверденко Л.І. – начальник сектору паспортної роботи відділу у справах громадянства, міграції та реєстрації фізичних осіб ГУМВС України в Запорізькій області.

Активне обговорення 24 учасниками круглого столу проблемних питань засвідчило актуальність запропонованої теми.

Читайте також

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?