Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Децентралізація

Якісна правова допомога стане доступнішою мешканцям запорізьких громад

1 квітня 2016 - 16:11

Якісна правова допомога стане доступнішою мешканцям запорізьких громад

У регіональному центрі з надання безоплатної правової допомоги відбулась робоча зустріч координатора Офісу реформ, регіонального консультанта з правових питань Маргарити Трипольської,  голови постійної комісії Запорізької обласної ради з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Дмитра Майстра та колективом  регіонального центру з надання БВПД у Запорізькій області на чолі з директором Павлом Наливайко.

Головна мета зустрічі - налагодження тісної взаємодії з координації спільних шляхів щодо надання первинних правових консультацій мешканцям територіальних громад області, розширення доступу до вторинної правової допомоги, а також обговорення перспективи співпраці у цьому напрямку.

На сьогодні надання безоплатної вторинної правової допомоги - це один з ефективних напрямів розвитку місцевих територіальних громад, адже правовий захист населення є не менш актуальним, ніж вирішення інших соціальних питань мешканців громад, - висловила впевненість координатор Офісу реформ, регіональний консультант з правових питань МаргаритаТрипольська.

У ході зустрічі учасники визначились з подальшими планами спільної роботи, окреслили ряд заходів, які будуть проведені для інформування мешканців області щодо можливості отримання якісної правової допомоги.

За інформацією працівників Центру, найближчим часом по всій території Запорізької області будуть відкриті бюро правової допомоги,  їх створеннянадасть можливість забезпечити найбільш вразливі категорій населення правовою допомогою кваліфікованими юристами та адвокатами.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку