Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Оцінка впливу на довкілля

Оплата за проведення громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля

12 жовтня 2020 - 11:00

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.03.2023 № 190 «Про внесення змін до Порядку передачі документації для надання висновку з оцінки впливу на довкілля та фінансування оцінки впливу на довкілля» (далі – Порядок) внесення плати за проведення громадського обговорення в процесі здійснення оцінки впливу на довкілля здійснюється шляхом укладення договору публічної оферти, згідно додатку 6 Порядку.

Договір про проведення громадського обговорення в процесі здійснення ОВД відтепер можна укласти онлайн на ЕкоСистемі. Для цього необхідно авторизуватись або зареєструватись за посиланням на ЕкоСистемі. Договір може укласти як безпосередньо замовник планованої діяльності, так і представник замовника. Далі, за підказками, обрати потрібне із запропонованого:

Крок 1. Якщо Ви укладаєте договір для відокремленого підрозділу/філії, то необхідно натиснути «Так» та зазначити код ЄДРПОУ основної організації. Після чого обрати необхідний відокремлений підрозділ/філію. Якщо Ви укладаєте договір для основної організації, то обираєте «Ні».

Крок 2. Зазначити інформацію про підписанта договору. Якщо договір підписує уповноважена особа замовника (у разі, якщо оплату за громадське обговорення здійснює не замовник планованої діяльності), необхідно вибрати «Як уповноважена особа замовника». Нижче вибрати ким є замовник планованої діяльності та вписати його код ЄДРПОУ.

Крок 3. Перевірити інформацію про замовника та уповноважену особу.

Крок 4. Вказати реєстраційний номер справи з Єдиного реєстру оцінки впливу на довкілля та реквізити юридичної або фізичної особи, що буде сплачувати за громадське обговорення.

Крок 5. Потрібно обрати уповноважений орган, що забезпечує проведення громадського обговорення. У разі, якщо це Міндовкілля, додатково необхідно обрати тип громадських обговорень.

Крок 6. Перевірити правильність введених даних та підписати договір. Після підписання договору автоматично формується рахунок для оплати за громадське обговорення. Рахунок, а також договір, буде відправлено на адресу електронної пошти уповноваженого органу (dzd@zoda.gov.ua). Також всі документи зберігатимуться в кабінеті замовника або його уповноваженої особи.

 

Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 18.09.2020 № 402 «Про зміну штатної чисельності структурних підрозділів обласної державної адміністрації», зі змінами, з 01.10.2020 утворено Департамент захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації.

Реквізити оплати:

отримувач Департамент захисту довкілля Запорізької обласної державної адміністрації

ЄДРПОУ 43847544

Р/рахунок IBAN UA978201720313221001201106274 в Держказначейській службі України м. Київ

МФО 820172

«Оплата на проведення громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля» (назва суб’єкта господарювання, реєстраційний номер справи у Єдиному реєстрі з оцінки впливу на довкілля, назва планованої діяльності)

Україна, 69107, м. Запоріжжя, пр. Соборний, 164, тел. (061) 224-61-44, (061) 239-07-04 (бух.).

Читайте також

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць

Уряд України надає грантову підтримку для розвитку агросектору

Запальний черліденг: запорізькі дівчата відточують свою майстерність

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 514 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 789-го дня війни

«До нас приїжджають діти з сусідньої області, адже в нас є укриття, а значить – можливість навчатися офлайн», – директорка однієї зі шкіл Запорізького району

Понад 10500 ноутбуків отримали школярі Запорізької області від ЮНІСЕФ

Понад 200 коптерів та іншої техніки передали військовим на Запорізькому напрямку

«У Збройних силах України повинна бути гендерна рівність», – 29-річна Катерина вирішила приєднатися до захисників

Безпека мешканців, підтримка бізнесу, підвищення якості освіти – Іван Федоров про головні виклики регіону