Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Два запорізьких педагоги – переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості»

27 травня 2020 - 16:31

foto

Вже 15 років поспіль для педагогів закладів позашкільної освіти проводиться Всеукраїнський конкурс «Джерело творчості». Конкурс проводиться з метою підтримки творчої педагогічної діяльності працівників позашкільних навчальних закладів, популяризації педагогічних здобутків, підвищення майстерності педагогів та їх ролі у виконанні основних завдань, покладених на позашкільні навчальні заклади.

У цьому році конкурс проходить у номінації «Керівник гуртка-2020» за такими напрямами позашкільної освіти: «Керівник гуртків військово-патріотичного напряму позашкільної освіти»; «Керівник гуртків та секцій дослідницько-експериментального напряму позашкільної освіти» (наукові відділення «Фізика і астрономія», «Математика», «Технічні науки»); «Керівник гуртків еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти» (лісівничий профіль); «Керівник гуртків науково-технічного напряму позашкільної освіти» (інформаційно-технічний та виробничо-технічний профілі); «Керівник гуртків художньо-естетичного напряму позашкільної освіти» (вокальний профіль).

Всеукраїнський конкурс проводиться у три етапи: районний, обласний та всеукраїнський. Наразі завершився ІІ обласний етап. Міністерство освіти і науки України оприлюднило наказ із результатами зазначеного етапу конкурсу.

У Департаменті освіти і науки облдержадміністрації повідомляють, що серед 31 переможця обласного етапу є два педагоги із Запорізької області. Це педагог Комунарського районного центру молоді та школярів у м. Запоріжжі Валерія Гусарова, яка посіла І місце; та викладач Енергодарського центру туризму, краєзнавства та спорту Наталія Ясінська, у якої ІІІ місце.

Вітаємо наших переможців!

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області