Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Вільнянський дитячий садок має бути відновлений до 1 вересня

18 квітня 2011 - 13:50

Таке завдання перед місцевою та обласною владою поставив голова облдержадміністрації Борис Петров, перебуваючи сьогодні на місці надзвичайної пригоди у дитсадку №5 «Казочка».

За попередніми даними, причиною пожежі став людський фактор – використання електроприладу, який, згідно з актом припису пожежників, було заборонено до використання.

За дорученням керівника області будуть створені додаткові групи в інших дитячих закладах для тимчасового переведення  дітей з «Казочки». Крім того необхідно вирішити питання  щодо 60 співробітників дитячого садка. На даний час головним завданням  у числі  робіт з відновлення закладу  – розробка проекту.

- Через дві доби  чекаю перелік заходів, які будуть проводитися на цьому об’єкті. Також до завтра чекаю прораховану суму збитків від пожежі,  розрахунки з вартості розробки проекту. Попередньо можу сказати свою позицію – тут точно будемо робити капітальний ремонт і зводити зовсім інший  дитячий садок, - наголосив Борис Петров.

Також голова облдержадміністрації планує провести нараду з керівником ГУ МНСУ в Запорізькій області О.Лепським з метою вивчення можливості перевірки всіх об’єктів на території області на предмет пожежної безпеки. 

Дитячий садок №5 «Казочка» побудований у 70-ті роки. Це єдиний дитячий заклад у південній частині міста. На сьогодні  9 груп дитячого садка  відвідує 265 дітей.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів