Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Запобігти проявам корупції

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції апарату Запорізької облдержадміністрації співпрацює з особами, які повідомляють про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції». Тому, у разі якщо особам відомі можливі факти порушення антикорупційного законодавства працівниками апарату Запорізької обласної державної адміністрації та її структурних підрозділів за наявності обґрунтованого переконання, що інформація є достовірною, вони можуть звертатися та повідомити про наявну інформацію електронною поштою на адресу сектору з питань  запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації: anticor@zoda.gov.ua.

Інформація може надаватися також анонімно. Анонімне повідомлення про порушення вимог антикорупційного законодавства підлягатиме розгляду, якщо зазначена в ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені. Анонімне повідомлення не може розглядатися як звернення громадян відповідно до Закону України «Про звернення громадян», а тому його надання не обумовлює обов'язкової підготовки відповіді заявнику.

Контактний телефон сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації - Завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Бурко Оксана: (061)-280-52-30,

порядок роботи: 

Понеділок – четвер: 8:00 – 17:00;
П'ятниця: 8:00 – 16:45;
Обідня перерва: 12:00 – 12:45.