Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На «Барвистій країні» Запорізьку область представлять кращі з кращих

30 червня 2011 - 08:56

Запорізька область готується до участі у загальнонаціональній виставковій акції «Барвиста країна». Усі досягнення регіону за 20 років Незалежності України планують розмістити на площі у  понад 400 квадратних метрів. Тут знайдеться місце і для новенького автомобіля від Авто ЗАЗу і двигунів запорізьких моторобудівників, а також  для інших кращих виробників та товарів краю. Наразі, ведуться організаційні роботи, визначаються найдостойніші кандидати.  Особливістю Запорізької експозиції  стане участь у ній кожного з міст області. Деталі організаційної роботи обсудили учасники наради під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Петра Гончарука.

- Представити свою область у Київському експоцентрі на «Барвистій Україні» – це честь для кожного з представників промисловості Запорізького краю, - підкреслює посадовець. А тому, ми прагнемо залучити до участі в експозиції – кращих з кращих в кожному районі, в кожному місті обласного центру. Виставку відвідуватимуть високопосадовці, особисто Президент України Віктор Янукович і для кожної області дуже важливо показати себе у найкращому світлі. Мова не йде про укладання вигідних угод, адже виставка не носить комерційний характер, скоріше іміджевий.  Тому для учасників експозиції  Запорізької області – велика честь представити свій край  поруч з іншими областями України.

На організацію експозиції Запорізької області у виставковій акції  «Барвиста країна» з обласного бюджету планують виділити близько 200 тисяч гривень. Оформлення експозиції  забезпечать фахівці Запорізької  торгово-промислової палати.  Культурні надбання  краю представлятимуть відомі артисти.  Планується, що до презентації Запорізької області у Києві приєднаються представники  так званого «запорізького братства» у столиці.

Для інформації -   загальнонаціональна виставкова акція «Барвиста країна» 2011 року  проходить на виконання указу Президента України і присвячена 20-й річниці Незалежності. Вона відбудеться в Київському експоцентрі.  Свої досягнення та кращі товари одночасно представлять всі регіони України.  



Оксана Горобцова, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств