Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Території області презентуватимуть проекти промислових зон в облдержадміністрації

2 вересня 2011 - 11:52

Першого вересня о 12.00 завершено прийняття заявок на участь в обласному  конкурсі на кращий проект по створенню індустріальних парків. З приводу цього заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук провів засідання конкурсної комісії.

Як повідомив представник «Запорізького регіонального центру з інвестицій та розвитку» на участь у конкурсі заявки подали 15 територій регіону, які підготували 23 проекти по створенню індустріальних парків.

Серед цих територій – Мелітопольський, Михайлівський, Гуляйпільський, Веселівський, Василівський, Бердянський, Токмакський, Куйбишевський, Запорізький, Кам’янсько-Дніпровський, Приазовський райони, а також міста Мелітополь, Бердянськ, Токмак, Енергодар.

- Ми вдячні керівникам міст і районів, які сумлінно підійшли до підготовки проектів індустріальних парків. Підкреслюю, участь у конкурсі надає перевагу територіям, оскільки надалі вони  вже матимуть готові проекти створення індустріальних парків, а наявність таких зон  - один з кращих засобів залучення інвестицій та розвитку промисловості, - зазначив заступник голови ОДА Петро Гончарук.

Також посадовець звернувся до членів конкурсної комісії з пропозицією провести презентації проектів промислових зон в адміністрації.

- З 23 проектів маємо обрати п’ять найкращих, саме на їх реалізацію будуть передбачені кошти у наступному році. Тому необхідно уважно ознайомитись з кожною заявкою. Доцільно, щоб автори проектів провели коротку презентацію викладених ідей, - звернувся до присутніх П. Гончарук. Ця пропозиція була одностайно підтримана. Тож, за попередніми даними 12 – 13 вересня в обласній державній адміністрації відбудуться презентації проектів промислових зон.

 

Вікторія Гаврилюк, управління у справах преси та інформації

Читайте також

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа безпеки та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців