Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У великій залі облдержадміністрації голова облдержадміністрації Юрій Артеменко представив свою команду активу області

16 березня 2005 - 18:47

Головко Анатолій ІвановичЗокрема, губернатор своїм розпорядженням від 16 березня першим заступником голови облдержадміністрації призначив Анатолія Івановича Головка, який буде координувати питання економіки, промислової політики, розвитку підприємництва та інвестицій. А.І.Головко народився в 1954 році, у 1976 році закінчив Краматорський індустріальний інститут, інженер-механік.

Трудову діяльність почав в 1976 році на Нікопольському заводі феросплавів, де пройшов шлях від робітника до заступника голови правління підприємства. Має досвід роботи у комерційних структурах. Перед призначенням з грудня 2003 року працював радником із зовнішньоекономічних зв”язків представництва АТ “Група “Енергетичний стандарт”.

Буцанов Валерій ОпанасовичЗаступником голови облдержадміністрації, котрий буде координувати питання регіональної політики і агропромислового комплексу, призначено Валерія Опанасовича Буцанова. Він 1953 року народження, у 1982 році закінчив Дніпропетровський сільськогосподарський інститут, вчений агроном.

Трудову діяльність почав у 1973 році. Має досвід роботи в агропромисловому комплексі, органах місцевого самоврядування і місцевих органах виконавчої влади. У 1994-1998 роках працював головою Приморської районної ради, з 1995 року до березня 2000 року – головою Приморської райдержадміністрації, з березня 2000 року до квітня 2002 року – заступником голови облдержадміністрації з питань агропромислового комплексу.

Перед призначенням працював директором бази відпочинку Запорізької дирекції “Укрпошти”.

Зайковська Олена АнатоліївнаЗаступником голови з координації питань гуманітарної політики призначена Олена Анатоліївна Зайковська. Вона 1953 року народження, у 1979 році закінчила Сімферопольський державний університет, викладач історії.

Трудову діяльність почала в 1970 році на автозаводі “Комунар”. З 1971 року працювала у закладах освяти, пройшла шлях від вчителя до директора школи. Перед призначенням з 1992 року працювала директором колегіуму № 96 м.Запоріжжя.

Продовжені повноваження Олександра Ченсановича Сіна на посаді заступника голови облдержадміністрації. Він 1961 року народження, у 1983 році закінчив Київський держуніверситет, фізик, викладач, у 2001 році – Запорізьку державну інженерну академію, економіст, у 2005 році – Національну академію державного управління при Президентові України, магістр державного управління.

Сін Олександр ЧенсановичТрудову діяльність почав в 1983 році на виробничому об’єднанні “Гамма”. Має досвід роботи в органах місцевого самоуправління і місцевих органах виконавчої влади. З 1994 року до вересня 1999 року працював заступником міського голови Запоріжжя з питань діяльності виконавчих органів, з вересня 1999 року працює заступником голови облдержадміністрації.

Ю.Артеменко представив і нового керівника апарату облдержадміністрації Володимира Івановича Левченка, який буде координувати питання організаційної і кадрової роботи. Він 1950 року народження, у 1972 році закінчив Запорізький машинобудівний інститут, інженер-електромеханік, у 1983 році – Вищу партійну школу при ЦК Компартії України.

Левченко Володимир ІвановичТрудову діяльність почав у 1972 році майстром Запорізького заводу високовольтної апаратури. Має стаж роботи в місцевих органах виконавчої влади. Перед призначенням з червня 2002 року працював помічником-консультантом народного депутата України.

Губернатор представив присутнім в залі новопризначених прокурора області Олександра Шацького та начальника управління МВС України в Запорізькій області Віктора Спиридоновича Бондаря, а також назвав прізвища нових голів райдержадміністрацій, представлення яких в районах завтра завершується. При цьому підкреслив, що під час обговорення кандидатур враховано побажання політичних партій та громадських організацій.

Ю.Артеменко ознайомив актив з “Планом першочергових дій обласної державної адміністрації “Віра, духовність, добробут”. Він спрямований на послідовну реалізацію визначених Президентом України та Урядом важливих завдань: влада повинна служити кожному громадянину  та нам необхідно зробити Україну справедливою і заможною європейською державою, яку цінують і шанують власні громадяни, і до якої з повагою ставляться у світі. А жителі Запорізької області будуть сприймати ці перетворення через позитивні зміни в їх житті. На основі плану протягом місяця буде розроблена програма дій під назвою “Віра, духовність, добробут”, яка охопить всі сторони життя області.

Після представлення члени команди губернатора дали прес-конференцію для журналістів центральних та місцевих ЗМІ. Одне з питань прозвучало так: “Чи можна вірити в те, про що говорив тільки що губернатор, а також Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко? Чи це романтика?” Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Головко та заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін доказово аргументували, що це реальність. “Завдання влади  - припинити тиск на бізнес і створити єдині правила гри. І таким шляхом легалізується тіньова економіка, обсяг якої сягає 40-50 відсотків  загальних капіталів”.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

«Прозорість та підзвітність»: проаналізовано тендери на понад 230 млн грн

Молодіжний центр “People.UA” відкрився у Запорізькій області

Запорізька область буде забезпечена хлібом: в регіоні триває посівна

«Хто подає, той виграє»: завершується відбірковий етап з волейболу серед дівчат

Професійні психологи навчали молодь Запоріжжя дбати про ментальне здоров’я

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 235 разів били по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 784-го дня війни

Продовжуємо підтримку наших оборонців – захисникам передали необхідну техніку

Отримав важке поранення, але планує повернутися на передову – історія військовослужбовця Сергія Лаврика

60 років вірності українському кіно: кінотеатр ім. Довженка відзначив ювілей

Німеччина стоїть на боці України, на боці Запоріжжя і Запорізької області, – Надзвичайний та Повноважний Посол ФРН Мартін Єґер