Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжці продовжують інформувати владу про несанкціоновані сміттєзвалища на території області

19 квітня 2012 - 11:19

В області триває конкурс на кращий благоустрій міста, району та селища, в якому головними показниками для визначення переможців враховується чистота та благоустрій територій. У рамках конкурсу облдержадміністрація приймає від жителів області інформацію про розташування несанкціонованих сміттєзвалищ на територіях. За останній тиждень отримано інформацію про чотири звалища, які знаходяться у Запоріжжі та Чернігівці.

Так, житель Запоріжжя повідомив про несанкціоноване звалище в Бородинському мікрорайоні Запоріжжя, недалеко від церкви – в районі перетину вулиць Товариська та Дніпровські пороги.

Друга скарга також стосується Запоріжжя: звалище розташоване біля будинку №5 по вулиці Козачій. Ті самі мешканці повідомляють про ще одне звалище, біля річки Суха Московка: якщо її береги у парку Перемоги постійно прибираються, то поза зоною для відпочинку береги дуже засмічені.

Надійшла скарга й від жителя Чернігівки: за наданою ним інформацією, несанкціоноване сміттєзвалище знаходиться на початку вулиці Набережної. Скільки люди не зверталися до влади з вимогами ліквідувати звалище, реакції так і не було.

Обласна влада оперативно повідомляє керівникам територій про надходження скарг та контролює ліквідацію несанкціонованих звалищ.

- Ми закликаємо жителів області активніше інформувати нас про стан на територіях. Наше завдання – спільними зусиллями зробити Запорізьку область найчистішою в Україні. Але без допомоги громадськості ми не зможемо повністю дослідити ситуацію по всіх населених пунктах. Тож у черговий раз звертаюся до жителів області: повідомляйте, будь ласка, про забруднені місця та сміттєзвалища на ваших територіях. У свою чергу, гарантуємо оперативне реагування відповідальних структур та органів місцевої влади, - зазначив Петро Гончарук.

Нагадаємо, що конкурс на кращий благоустрій міста, району та селища триватиме до початку травня поточного року. За його підсумками будуть обиратися не тільки найкращі, а й найгірші території.

 

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни

Від пожежника до фармацевта: запорізькі виші презентували свої можливості на спеціалізованій виставці

Прийомні сім'ї та опікуни за кордоном зможуть отримати матеріальну допомогу

Безоплатне зубопротезування для військових та ветеранів: як і де отримати

Вже скоро в Дії зʼявиться посвідчення ветерана – записатися на тестування можна вже зараз

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 268 разів вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 811-го дня війни