Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі батальйони територіальної оборони чекають добровольців

7 жовтня 2014 - 15:01

У Запоріжжі тривають заходи щодо формування 37-го  батальйону територіальної оборони та відновлення боєздатності 23-го батальйону ТРО, який був передислокований із зони АТО в пункт постійної дислокації.

Як повідомив заступник військового комісара по роботі  з особовим складом полковник Михайло Логвінов, станом на  7 жовтня 37-й батальйон ТРО укомплектований  на 50% військовослужбовцями - добровольцями, які відзначаються високим  бойовим духом, готовністю до виконання завдань по забезпеченню  незалежності та територіальної цілісності української держави. З військовослужбовцями батальйону проводяться заняття з тактико-спецільної, інженерної, топографічної та розвідувальної підготовки. Вояки вчаться сумлінно перемагати агресора та терористів на сході України.

Для подальшого укомплектування цього підрозділу потрібні добровольці на посади командирів взводів, начальників автомобільної служби, продовольчої і речової служби,  служби пального і мастильних матеріалів, помічника командира з фінансово-економічної роботи, головних сержантів, командирів відділень, начальників складів, водіїв, електриків, старших механіків, бухгалтерів, кухарів, кулеметників, снайперів, гранатометників.

У свою чергу, 23-й батальйон ТРО повинен бути доукомплектований озброєнням і військовою технікою, а також особовим складом. Для доукомплектування батальйону потрібно залучити добровольців, які заключать короткостроковий контракт (до опублікування Закону України "Про демобілізацію") з вищестоящим командуванням на проходження служби на посадах командирів взводів, коригувачів, головних сержантів, командирів відділень, старших навідників, гранатометників, стрільців – зенітників, операторів, номерів обслуги.

Звертатись з цих питань до районних (міських) військкоматів області за місцем проживання та на "гарячу лінію"  (061) 95-23-03 облвійськкомату.

   

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств

США схвалили пакет військової допомоги: Україна отримає нове озброєння та посилить свою обороноздатність

Як в Запоріжжі оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю?

Компас вкаже напрямок: в Запоріжжі школярі навчаються спортивного орієнтування

Освітній сервіс єДокумент в «Дії»: запитання та відповіді

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 428 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 790-го дня війни

Розбір завалів і демонтаж на ДніпроГЕС досі тривають, – Іван Федоров

Європейський тиждень вакцинації: лікарі нагадують про важливість щеплень

Робота для людей з інвалідністю: держава компенсує витрати на створення інклюзивних робочих місць