Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

«Акорди весни» у бібліотеці для дітей «Юний читач»

5 квітня 2016 - 13:19

Весняні настрої панували в обласній бібліотеці для дітей «Юний читач» Запорізької обласної ради цього тижня. Ніжні, як перші проліски, мелодії звучали для вихованців обласного багатопрофільного санаторію, які завітали до бібліотечного музичного салону на зустріч-концерт з юними вокалістами та музикантами ЗДМШ №3. Українські пісні, гітарна та класична музика зачарували малечу, а інтерактивні музичні ігри, проведені ведучою, розважили дітей та примусили трохи позмагатись між собою.

Багато приємних вражень від відвідин бібліотеки отримали і старшокласники Володимирівської гімназії «Успіх» Запорізького району.  Крім концертної програми, яку підготували для них вихованці ЗДМШ № 2, вони мали можливість познайомитись з новинками літератури та взяти участь у майстер-класі з виготовлення писанок за мотивами бойківського розпису, який провели для них завідувач відділу бібліотеки Наталя Гвоздик та директор обласного художнього музею Інга Янкович.

А ще бібліотека стала ініціатором проведення для вихованців Матвіївської школи-інтернату для дітей-сиріт акції «Краса по-українськи. Колекція ідей». Разом з представниками громадської організації  «Асоціація фахівців психологічної допомоги» Юлією та Оленою Паскевськими, Інною Шугальовою, Дар’єю Яковлєвою та з залученням команди візажистів, перукарів та косметологів косметичної фірми «Farmasi», завідувач відділу масової роботи та естетичного виховання бібліотеки Наталя Гвоздик намагалась розкрити дівчаткам таємниці створення гармонійної особистості,  наголошуючи на важливості завжди залишатись природніми. Багато цікавих та корисних порад та настанов по догляду за собою, створенню сучасного іміджу отримали дівчатка із запропонованих бібліотекарем книг, а фахівці з краси втілювали ці ідеї на практиці. Саме практичне втілення ідей створення власного образу принесло юним моделям надзвичайне задоволення. Вони вчились поєднувати аксесуари, користуватись косметикою. Приємною несподіванкою для них стало те, що використані для демонстрації аксесуари, а ще косметику та солодощі вони отримали від організаторів акції у подарунок.

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя