Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

На дорогах області роботи з ліквідації ямковості – у розпалі

10 травня 2016 - 10:45

На дорогах області роботи з ліквідації  ямковості – у розпалі

На замовлення Служби автомобільних доріг у Запорізькій області за  минулий тиждень підрядними підприємствами  ліквідовано 4 395 кв. м ямковості на автодорогах загального користування. Щоденно роботи виконували в середньому 20 бригад філій ДП «Запорізький облавтодор». Гарячу асфальтобетонну суміш  постачали три асфальтобетонних заводи: Запорізький, Василівський та Куйбишевський.

Крім філій Облавтодору до виконання робіт з ліквідації ямковості струменевим методом на дорогах загального користування державного значення Службою залучено сторонні підрядні підприємства: ТОВ «Юк-Інвест», який виконує роботи на автодорозі Р-37 Енергодар-Василівка-Бердянськ, ТОВ «ТБД» - на автодорозі Н-08 Бориспіль-Дніпропетровськ-Запоріжжя.

Загалом минулого  тижня  роботи з ліквідації ямковості виконували за допомогою восьми струменевих машин типу: «УЯР-01»; «SHAFER»; «TURBO-5000»; «УДВ-2000» та «SAVALCO».

Крім того,  філії ДП «Запорізький облавтодор» на автодорогах загального користування здійснюють благоустрій автодоріг та смуг відводу.

 Загалом з початку року ліквідовано 63 117 кв. м ямковості, з них 50 934 кв. м - на автомобільних дорогах державного значення та 12 183 кв. м - на автодорогах місцевого значення.  .  

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області нагадує всім учасникам дорожнього руху, що необхідно бути максимально обережними в місцях проведення ремонтних робіт та звертати увагу на попереджувальні знаки.


Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію