Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Об’єднані територіальні громади активно розробляють містобудівну документацію

8 вересня 2017 - 11:57

Відбулося чергове засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації за участю заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Зінаїди Бойко та начальника Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації Олександра Билима.

Члени ради розглянули сім проектів містобудівної документації, з яких  чотири замовниками стали  об’єднані територіальні громади.

Так, розглянуто проект генерального плану смт Комиш-Зоря – центру Комиш-Зорянської селищної об’єднаної територіальної громади «Генеральний план смт Комиш-Зоря Більмацького району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування  смт Комиш-Зоря Більмацького району Запорізької області» (у складі Генерального плану). Документ рекомендувано до затвердження та погодження в установленому законом порядку після усунення недоліків.

Широківською селищною об’єднаною територіальною громадою були замовлені проекти містобудівної документації «Генеральний план села Петропавлівка Широківської об’єднаної сільської ради Запорізького району Запорізької області з планом зонування» та «Детальний план території багатофункціонального кварталу, що прилягає до вул. Молодіжної  у південно-східній частині села Петропіль». Проект генерального плану с. Петровавлівка рекомендовано до затвердження та погодження після усунення недоліків, а проект містобудівної документації «Детальний план території багатофункціонального кварталу, що прилягає до вул. Молодіжної у південно-східній частині села Петропіль» членами ради не схвалено та не рекомендовано до затвердження та погодження.

Замовлений Біленьківською сільською об’єднаною територіальною громадою «Детальний план території під будівництво насосної станції для зрошення земель сільськогосподарського призначення площею 0,0700 га, яка розташована на території Біленьківської сільської ради Запорізького району Запорізької області, за межами населеного пункту» схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку.

Крім цього, члени ради обговорили та надали рекомендації до проекту містобудівної документації «Генеральний план с. Балки Василівського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Балки Василівського району Запорізької області у складі Генерального плану». За результатами розгляду проект рекомендовано до затвердження та погодження.

«Детальний план території для планування організації розвитку території та будівництва комплексу будівель зерносховищ, створення і нарощення потужностей з переробки сільгосппродукції на території Антонівської сільської ради Вільнянського району Запорізької області, за межами населених пунктів» рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку після усунення недоліків.

«Генеральний план с. Тащенак Мелітопольського району Запорізької області. Оновлення з розширенням меж населеного пункту та План зонування с. Тащенак Мелітопольського району Запорізької області» (у складі Генерального плану) схвалено без зауважень та рекомендовано до затвердження та погодження в установленому законом порядку.

Членами ради надано консультацію щодо проекту містобудівної документації «Генеральний план та план зонування с. Мордвинівка Мелітопольського району», за результатами якої проект рекомендовано доопрацювати, отримати та подати рецензію, винести на розгляд чергового засідання архітектурно-містобудівної ради при Управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни