Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль привітав малят пільгових категорій з Днем захисту дітей

30 травня 2018 - 13:33

У Запорізькому державному цирку відбулося обласне  свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Привітати запрошених дітей пільгових категорій із міст та районів області завітав голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Очільник регіону вручив подяки облдержадміністрації батькам, вихователям та фахівцям Служби у справах дітей, а також звернувся до дітлахів.

- Напередодні Дня захисту дітей хочу побажати вам усього найкращого, а також привітати вас із початком канікул. Я пам’ятаю, як  сам у дитинстві чекав літа і скільки веселощів чекало мене разом з друзями. Тож нехай ці теплі дні запам’ятаються вам усім світлим та добрим, що є на світі. Розпочати цей заряд позитиву вам допоможуть у Запорізькому цирку. Тож веселої вистави і зі святом вас, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Крім цього, начальник Служби у справах дітей облдержадміністрації Антоніна Матвєєва привітала та вручила  грамоти переможцям регіонального конкурсу «Кращий вихователь року».

А далі малеча насолоджувалася цирковою виставою.

У цьому році сюди запросили 1 575 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, у тому числі дітей вимушених переселенців із районів проведення АТО, що виховуються в сім’ях опікунів, прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу; дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей; дітей загиблих військовослужбовців, дітей ветеранів АТО; дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, із міст, районів та об’єднаних територіальних громад області; вихованців обласних центрів соціально-психологічної реабілітації дітей.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів