Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Учні-переможці всеукраїнських та міжнародних конкурсів нагороджені грамотами та грошовими преміями

31 травня 2018 - 14:02

На завершення навчального року в облдержадміністрації традиційно відбулося урочисте нагородження премією учнів-переможців всеукраїнських та міжнародних конкурсів, олімпіад на обласному святі «Обдаровані учні – 2018». Почесними гостями свята стали перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян та голова облради Григорій Самардак.

- Напередодні Дня захисту дітей ми зібрались з нагоди нагородження обласною премією учнів - переможців олімпіад і конкурсів на виконання Указу Президента України «Про заходи щодо розвитку системи виявлення та підтримки обдарованих і талановитих дітей та молоді» та Програми розвитку освіти Запорізької області на 2018-2022 роки. Премія призначається учням, які посіли призові місця на всеукраїнських етапах учнівських олімпіад з навчальних предметів, конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України, Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, - повідомила директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Озерова.

Цього року обласною премією нагороджено 77 учнів, із яких  вісім вибороли перемогу у двох конкурсах і олімпіадах та отримають винагороду за кожне призове місце.

- Ви показали високий рівень знань, інтелекту та творчості,  проявили велику наснагу та терпіння, віддали багато часу навчанню. Треба також подякувати вашим батькам та педагогам. Цього року дуже багато переможців, до того ж, багато дітей  здобули кілька перемог. Саме ви – наше майбутнє, еліта Запорізького краю та опора всієї країни. Бажаю вам здійснення мрій, втілення ідей, задумів, здоров’я, бадьорості, сили духу і нових перемог  та високих досягнень у майбутньому. Зі свого боку, обласна влада зробить усе можливе, щоб ви залишилися навчатися надалі та працювати на рідній землі, - підкреслила у своєму привітанні перший заступник голови облдержадміністрації Елла Слепян.

Переможці та лауреати конкурсів отримали грамоти облдержадміністрації та грошові премії в таких розмірах: І місце – 3 тис. грн.; ІІ місце – 2 тис. грн.; ІІІ місце – 1 тис. грн. Крім цього, подяки отримали призери літньої Гімназіади України та переможці обласного етапу змагань з усного рахунку «Прангліміне» в межах реалізації міжнародного освітнього проекту «Міксіке в Україні».

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств