Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Костянтин Бриль взяв участь у Національному молитовному сніданку

31 травня 2018 - 12:33

В Українському домі у Києві відбувся сьомий Національний молитовний сніданок, присвячений 1030-річчю хрещення Київської Русі-України. Участь у заході беруть Президент Петро Порошенко, Прем'єр-міністр Володимир Гройсман, секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, очільники українських церков, Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій, народні депутати, дипломати, керівники закордонних дипломатичних місій. Загалом до участі у події запрошено близько 700 гостей із 15 країн.

Як повідомив голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль, сьомий Національний молитовний сніданок зібрав регіональних лідерів, які несуть відповідальність за розвиток України на місцях. Для звершення молитви були запрошені різні люди з усіх куточків держави, незалежно від партійної приналежності та роду діяльності. Зокрема, Запорізьку область також представляли народний депутат, голова обласного осередку БПП Ігор Артюшенко, народний депутат Володимир Бандуров, голова Широківської об’єднаної громади Денис Коротенко.

У рамках заходу Костянтин Бриль зачитав Молитву за державних керівників на місцях.

«Благословенням чесних підноситься місто, а устами безбожних руйнується» (Приповісті Соломона). Боже, благослови кожного голову державних адміністрацій в Україні, міського, сільського та голову об’єднаної територіальної громади, обласні й місцеві депутатські ради. Творець Неба і Землі, Ти дав їм можливість очолити ці посади, щоб служити народу і Тобі на місцях. Нехай мудре бачення гармонійного розвитку кожної області, району, міста й села прийде з Неба. Господи, використай унікальні особливості кожної області та створи диво преображення всіх регіонів України для Твоєї слави у нашій державі», - приєднався до молитви голова Запорізької облдержадміністрації Костянтин Бриль.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фортифікації на Запорізькому напрямку будуються в три зміни: Іван Федоров в етері телемарафону «Єдині новини»

СБУ встановила особи ще 7 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

386 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 764-го дня війни

Онлайн-уроки не перериватимуть під час повітряних тривог, а 24 запорізькі школи розпочнуть навчання за змішаною формою – рішення Ради оборони області

«Шкільні ліги – більше, ніж змагання»: розпочато територіальний етап з баскетболу серед юнаків

ПРОЗОРІСТЬ ТА ПІДЗВІТНІСТЬ: ПРОАНАЛІЗОВАНО ТЕНДЕРИ НА ПОНАД 100 МЛН ГРИВЕНЬ

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни