Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обрано переможця конкурсу бізнес-планів, який буде реалізовано за фінансової підтримки з обласного бюджету

12 липня 2018 - 11:35

У рамках заходів Комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва в Запорізькій області на 2017-2018 роки в облдержадміністрації відбувся конкурс з відбору бізнес-планів. Конкурсна комісія провела відбір серед учасників та випускників мережі бізнес-інкубаторів на базі вищих навчальних закладів Запорізької області.

За інформацією Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації, на реалізацію найкращого бізнес-плану з обласного бюджету буде надано 100 тис. грн. на безповоротній основі.

На розгляд конкурсної комісії було представлено сім бізнес-планів від випускників Таврійського державного агротехнологічного університету, Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії та Запорізького національного університету.

За результатами обговорення конкурсна комісія обрала проект «Творча майстерня Art group Solo» Марії Шавріної, який і отримає фінансову підтримку з обласного бюджету. Проект спрямований на творчий розвиток людей різних вікових категорій. Важливу роль зіграла соціальна складова проекту, зокрема, створення робочих місць для осіб з обмеженими фізичними можливостями та інших малорухливих груп населення, які є випускниками Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії. Цей фактор став вирішальним у визначенні остаточного переможця.

Реалізація проекту передбачає створення творчої студії, де всі охочі зможуть пройти майстер-класи з живопису та мозаїки, або ж займатися обраним видом мистецтва на постійній основі. Слід зазначити, що Марія Шавріна вже має значні художні доробки та досягнення, які стали відомі навіть за межами країни. Найкращі її роботи були представлені під час презентації бізнес-плану та вразили своєю майстерністю та вишуканістю.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств