Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі громади вчаться управляти землями ОТГ

29 січня 2019 - 16:18

В облдержадміністрації розпочато дводенний навчальний модуль у рамках серії тренінгів програми місцевого системного розвитку проекту «Підтримка аграрного і сільського розвитку». У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, землевпорядники та представники об’єднаних територіальних громад. Також учасники тренінгу провели зустріч з керівником апарату облдержадміністрації Зінаїдою Бойко.

- Тренінг проводиться з метою надати учасникам теоретичні знання та практичні навички щодо застосування інструментарію управління землями ОТГ. Цей інструментарій сприятиме громаді у вирішенні проблеми землеустрою в громаді, прийнятті обгрунтованих рішень щодо земельних питань, які будуть зрозумілими та прозорими для громадян, - звернувся до учасників тренінгу Олександр Бабанін.

Програма місцевого системного розвитку виконується фондом «Східна Європа» у партнерстві з ТОВ «Бломінфо-Юкрейн», громадською організацією «ДЕСПРО» та Київським економічним інститутом у рамках проекту USAID «Підтримка аграрного та сільського розвитку».

Під час тренінгу його учасники розглянуть наступні питання: «Комунікація в процесі впровадження змін», «Процес обміну інформацією», «Формування образу громади. Публічні комунікації у громаді», «Принципи комунікації органів місцевого самоврядування з громадою та бізнесом». Також передбачені практичні заняття та інтерактивні вправи.

У навчанні беруть участь представники Берестівської, Великобілозерської, Веселівської, Кам’янсько-Дніпровської, Комиш-Зорянської, Оріхівської, Павлівської, Приазовської, Приморської, Роздольської, Чернігівської, Чкаловської та Широківської громад Запорізької області.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 792-го дня війни

Запорізька область отримає пів мільярда гривень на ремонт та будівництво шкільних укриттів, – міністр освіти та науки Оксен Лісовий

Транспортну компанію, яка працює без дозвільних документів, виявив територіальний відділ «Укртрансбезеки»

Відстрочка для звільнених строковиків та бронювання працівників: представники ТЦК про зміни в законодавстві

«Запорізькі їжаки» мчать до перемоги

Навчання в змішаному форматі: діти радіють зустрічі з однокласниками та вчителями

У Запоріжжі колишні військовослужбовці та їх сім'ї зможуть пройти реабілітацію

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 256 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 791-го дня війни

Про пенсії ветеранів-чорнобильців говорили під час круглого столу

Світло культури в темряві війни: у Запоріжжі відбувся фестиваль фільмів національно-культурних товариств