Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух на прямому зв'язку з мешканцями області

10 лютого 2022 - 15:50

В обласному контактному центрі сьогодні, 10 лютого, відбулася чергова «гаряча лінія». На запитання громадян відповідав голова обласної державної адміністрації Олександр Старух.

До очільника регіону звернулося 8 жителів області.

Раїса Володимирівна з Бердянська розповіла про проблеми мешканців гуртожитку. За її словами, жителям будинку виставляють занадто високі рахунки за заміну лічильників електроенергії.

Олег Володимирович із Запоріжжя повідомив про своє скрутне матеріальне становище і розповів, що, на його думку, за постачання тепла йому нарахували завелику суму.

Працівники Пологівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області розповіли про труднощі, які виникають у них під час перевірок об’єктів на предмет порушення карантинних вимог.

Андрій Анатолійович із Запоріжжя звернувся із пропозицією щодо благоустрою території Дніпровського району. Він вже кілька років намагається добитися облаштування пішохідної доріжки.

Мешканці Запоріжжя повідомили, що до структурного підрозділу ПАТ «Запоріжжяобленерго»  - «Запорізькі міські електричні мережі» - не можуть звернутися користувачі. Телефони не відповідають, до приміщення відвідувачів не пропускають.   

 Мешканці села Вільногрушевка Запорізького району зателефонували зі скаргою на дії перевізника – за їхніми словами, місцевих жителів просто ніхто не хоче перевозити, посилаючись на невигідність.

Валерія Петрівна від імені мешканців Токмацької громади звернулася з проханням підтримати подальшу роботу відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування» ТМР.

Валерія Петрівна з Поліг попрохала сприяння   щодо працевлаштування.

-  Багато громадян звертаються до обласної влади у складні періоди життя, коли потрапляють у скрутне становище. Майже кожне звернення потребує додаткового вивчення. Мешканці громади не мають залишатися сам на сам зі своїми проблемами, обласна влада відкрита для спілкування, - зазначив голова облдержадміністрації Олександр Старух.

Кожному, хто телефонував на «гарячу» лінію, голова облдержадміністрації надав вичерпні роз'яснення. Також заявникам, відповідно до норм чинного законодавства, надішлють офіційну відповідь, а за окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування. Кожен сигнал від громадян знаходиться на особливому контролі обласної влади.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

СБУ встановила ще 2 зрадників, які допомагають країні-агресору підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

406 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 763-го дня війни

Налагоджуємо співпрацю між Запорізькою областю та Атлантичною Луарою

Обласна влада та «Карлсберг Україна» продовжують співпрацю в Запорізькій області

Державні нагороди сім’ям полеглих воїнів вручив голова Запорізької обласної державної адміністрації Іван Федоров

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Учениці гімназії №93 готові до великої волейбольної битви «Пліч-о-пліч»

386 ударів по 7 населених пунктах Запорізької області окупанти завдали впродовж доби

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 762-го дня війни

Обласна влада опрацьовує оптимальний механізм проїзду між правим і лівим берегами Запоріжжя