Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Робоча поїздка голови Запорізької облдержадміністрації В.Березовського у Мелітопольській район

1 червня 2004 - 16:50

Голова Запорізької облдержадміністрації В.Березовський, перебуваючи з робочою поїздкою у Мелітопольському районі, провів робочу нараду зі службами, які займаються ремонтними та відновлювальними роботами. На поточний момент роботи йдуть згідно з планом. Починається капітальний ремонт Новобогданівської та Спаської шкіл. В.Березовський  відзначив роботу служб Міністерства транспорту. Загалом на благоустрій постраждалих населених пунктів виділено 12 млн. грн. і, за словами В.Березовського, вони будуть освоєні належним чином.

Станом на ранок 2 червня на території Мелітопольського району, що постраждала від наслідків пожежі на складах боєприпасів, тривають роботи по відновленню життєдіяльності. На роботах з розмінування від Міністерства оборони та МНС задіяно 36 груп розмінування, залучено особового складу 1614 чол., техніки – 270 од.

З початку проведення робіт очищена площа – 310,81  км2, вилучено боєприпасів – 59992 шт. В рамках проведення першочергових заходів другого етапу відновлювальних робіт відновлено 1134 будівлі. Проводиться планове розмінування розмежувальних лісосмуг сільгоспугідь у районах с. Спаське, Новобогданівка, Мар’янівка та вилучення вибухонебезпечних предметів за заявками громадян у зоні від 10 до 25 км. Всього обстежено 191,0 кв.км території, 10-кілометрова зона відповідальності МНС обстежена та очищена від ВНП. Виявлено та перевезено до місць складування всього 18707 боєприпасів. Всього у сільські ради населених пунктів у секторі відповідальності МНС надійшло 214 заявок громадян про вилучення вибухонебезпечних предметів. За весь період роботи в зоні надзвичайної ситуації спеціалістами оглянуто 5601 чоловік, із них дітей до 14 років – 528, дітей до 1 року – 42. Виявлено хворих – 2643 чол., із них – дітей до 14 років – 528, дітей до 1 року – 33. Всього знаходиться на стаціонарному лікуванні в ЛПЗ 145 чол., з них 70 дітей.

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області