Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Чергове засідання робочої групи з контролю за виконанням плану дій щодо ліквідації заборгованості з виплати заробітної плати працівникам області провів заступник голови облдержадміністрації Олександр Сін

22 жовтня 2004 - 13:52

Комісія заслухала керівників територій та підприємств-боржників комунальної форми власності Василівського, Мелітопольського, Михайлівського, Куйбишевського, Оріхівського та Токмацького районів.

15 підприємств комунальної власності мають заборгованість на перше жовтня 2742,3 тис. грн. Проблемними залишаються Степногірське підприємство ЖКГ і Куйбишевське ВУ ЖКГ, які не спроможні до грудня виконати Указ Президента України. Комісія доручила районним органам влади  в тижневий термін вивчити причини і знайти шляхи вирішення проблеми, не підвищуючи при цьому тарифи на комунальні послуги.

Щодо заборгованості на підприємствах державної форми власності, то вона не набагато менша і становила на 1жовтня 1,9 млн. гривень. Але членів комісії порадував інший факт – на сьогодні більшість з них вже ліквідували борги або взяли кредити і вирішать проблему до початку листопада.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 816-го дня війни

У Запоріжжі вшанували пам'ять жертв політичних репресій

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 459 разів ударили по Запорізькій області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області