Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

24 організації підписали Меморандум про створення єдиного дозвільного центру

8 вересня 2011 - 14:36

24 організації Запорізької області, які надають послуги дозвільного характеру підписали Меморандум з керівництвом облдержадміністрації про створення єдиного дозвільного центру та співпрацю щодо подолання адміністративних бар’єрів, скорочення терміну та затрат при видачі документів дозвільного характеру, удосконалення координації дій місцевих дозвільних органів. Окрім місцевих дозвільних органів та облдержадміністрації сторонами угоди стали Запорізька обласна рада та міська рада обласного центру.

З поміж іншого, в Меморандумі зазначено, що сторони вважають за можливе розпочати надання послуг в єдиному дозвільному центрі в жовтні 2011 року. Зокрема, мова йде про відкриття офісу дозвільних послуг 14 жовтня.  З тим, аби до нового року, коли почне діяти закон про надання послуг дозвільного характеру в єдиному офісі, вдосконалити механізм роботи центру.

- Цей Меморандум,та зокрема відкриття єдиного дозвільного центру в області, подія сумна і радісна водночас, - звернувся до присутніх голова обласної державної адміністрації Борис Петров. – Сумна для тих  несумлінних чиновників, які створювали бюрократичне навантаження та зайві перепони  для підприємців під час оформлення документів для початку власної справи. І радісна для тих, хто налаштований на те, щоб удосконалити систему, зробити її приязною до підприємця, і, звичайно, для представників малого та середнього бізнесу. Готуючись до відкриття єдиного дозвільного центру ми отримали європейський досвід, провели безліч консультацій,в тому числі з представниками бізнесу і я певен, що відкриття Запорізького офісу стане ще одним  кроком на зустріч бізнесу, - підбив риску очільник області.

Борис Петров також заручився підтримкою з боку всіх учасників процесу у створенні сприятливих умов для надання дозвільних послуг та створенню сприятливих умов для підприємництва в регіоні.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів

Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів

Звичайний хлопець виявив бажання піти на захист Батьківщини

Іван Федоров: «Науково-технологічний прорив допоможе Україні здобути перемогу»

Триває набір кадрового резерву держслужбовців

СБУ викрила «суддю» з Мелітополя, яка виносила сфабриковані вироки місцевим мешканцям

Коли говорять гармати, музи не мовчать: у Запорізькій обласній філармонії відбувся гала-концерт «Акорди Хортиці»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 438 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни