Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Власники риболовецьких суден звертаються за допомогою до влади

20 січня 2012 - 17:27

Власники риболовецьких суден звертаються по допомогу до влади

До заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Дудки звернувся голова Запорізької регіональної асоціації рибопромисловців, орендарів та власників землі Приазов’я Володимир Череповський з проханням допомогти розв’язати конфліктну ситуацію, котра виникла наприкінці 2011 року між власниками риболовецьких суден та керівником ДП «Бердянський  торгівельний морський порт».

За словами Володимира Череповського, керівник порту нібито вимагає від власників суден сплатити за незрозумілі послуги за надуманими тарифами, а також наполягає на підписанні з цим державним підприємством сумнівних договорів.

- Коли власники суден відмовились йти на компроміс та виконувати вимоги керівника порту, їм відключили світло в боксах та взагалі відмовилися пропускати на території порту. Зрозуміло, що такий вчинок паралізував роботу риболовецьких суден, - повідомив В. Череповський. Також він передав заступнику голови обласної державної адміністрації пакет документів, які, на його думку, доводять незаконність вчинків керівника ДП «Бердянський  торгівельний морський порт».

- Наші юристи детально вивчать цю інформацію. Також ми звернемось до Міністерства інфраструктури України, у сфері управління якого перебуває порт, з  проханням розібратися у ситуації. Якщо наведені вами факти підтвердяться, їм нададуть відповідну оцінку правоохоронні органи, - запевнив Олександр Дудка голову Запорізької регіональної асоціації рибопромисловців, орендарів та власників землі Приазов’я

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також