Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Виїзна приймальня проконсультувала енергодарський бізнес

29 лютого 2012 - 10:49

Виїзна приймальна проконсультувала енергодарський бізнес

В Енергодарі відбулося засідання виїзної приймальні з розгляду звернень суб’єктів підприємницької діяльності, яке очолив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук.

Для надання консультацій підприємцям до Енергодара приїхали фахівці Головного управління економіки ОДА,  відділу адміністрування податків на доходи фізичних осіб Державної податкової служби у Запорізькій області, обласної санітарно-епідеміологічної станції,  управління надходжень доходів Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Головного управління Держкомзему в Запорізькій області, а також представники правоохоронних органів.

Виїзну приймальну відвідали більше 30 енергодарських підприємців, яких в основному цікавили умови укладання додаткових угод до договорів на оренду земельних ділянок,  проведення конкурсу з відбору проектів, спрямованих на регіональний розвиток для їх співфінансування з обласного бюджету. Представники правоохоронних органів ознайомили підприємців з основними положеннями Закону України «Про засади запобігання та протидії корупції».

Петро Гончарук, спілкуючись з підприємцями, повідомив, що поточного року з обласного бюджету виділено 200 тис.грн. на часткове відшкодування відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів.

- Підтримка бізнесу – це один із пріоритетів, визначений обласною виконавчою владою на поточний рік. Практика виїзних приймалень  дозволяє не тільки самим підприємцям зекономити час та отримати необхідні консультації у ході зустрічі, але й сигналізує владі про найбільш актуальні сьогочасні проблеми, які підлягають негайному розв’язанню,  - зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Петро Гончарук.

Після завершення засідання виїзної приймальні Петро Гончарук провів особистий прийом мешканців Енергодара.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Запорізькі фермери отримали насіння від міжнародних партнерів

Іван Федоров про дезінформацію та фейки

«Чудово, що в нас є укриття – ми можемо відвідувати не тільки уроки, а й секції», – діти Кушугумської громади похизувалися міністру освіти України

Розвиток освіти в умовах воєнного стану – тема педагогічного форуму в Запоріжжі

ЄМК ДП «Запорізький експертно-технічний центр Держпраці» – на приватизаційному аукціоні

«Хтось мав це робити»: у Запоріжжі вшанували пам’ять жертв Чорнобильської катастрофи

«Ми відчуваємо, що не самотні, адже нас підтримують та допомагають»: діти-сироти отримали ноутбуки від благодійників

Спортивне орієнтування: «Їжаки» з Запоріжжя шукають шлях до перемоги

Компенсації за працевлаштування ВПО: оновлено послугу на порталі Дія

Контррозвідка СБУ встановила особу резидента російського гру, який планував терористичний акт в багатолюдному місці Запоріжжя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 326 разів ударили по Запорізькій області