Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Федерація роботодавців України сприятиме в реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області

19 березня 2013 - 17:28

У ході наради, яка відбулася в обласній державній адміністрації за участю Голови Ради Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа,  підписано Протокол про наміри щодо участі Федерації роботодавців України в реалізації Стратегії регіонального розвитку  Запорізької області до 2015 року. Від Запорізького регіону документ завізував голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко.

Підписавши Протокол, голова Ради Федерації роботодавців України Д. Фірташ висловив намір сприяти створенню умов для розвитку промислового та агропромислового комплексів, малого підприємництва в області. Вирішено, що найближчим часом Запорізька облдержадміністрація надасть Федерації роботодавців України інвестиційні проекти, які будуть направлені потенційним інвесторам.

Крім того, планується розглянути можливість включення заходів з реалізації Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до Програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, прийнятої Кабінетом Міністрів України. Зокрема, у частині пріоритетних для регіону галузей - авіаційної промисловості, вертольотобудування, автомобілебудування, енергетики, сільського господарства тощо.

Йшла мова про те, що представники Запорізької обласної державної адміністрації  та підприємств-членів Запорізької обласної федерації роботодавців будуть залучатися до розробки та впровадження Національного реєстру контролюючих органів.

Крім того, у рамках реалізації Протоколу буде активізована робота з розширення кола підприємств Запорізької області, які впроваджують стандарти соціальної відповідальності ISO 26000 та його екологічні аспекти, OHSAS 18001, та які приєдналися  до Глобального договору ООН.

У планах також - запровадити  моніторинг ефективності діяльності контролюючих органів з метою впорядкування та зменшення кількості перевірок бізнесу. Також у області буде активізована робота щодо спрощення системи адміністративного регулювання діяльності підприємств регіону.

Термінал дії Протоколу – два  роки.

 

Управління у справах преси та інформації

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 813-го дня війни

Запоріжці долучилися до науково-практичної конференції «Україно моя вишивана»

Спорт, патріотизм та ментальне здоров'я: в День вишиванки школярі навчались опановувати власні емоції

В Запоріжжі створили вишиванку-оберіг, яка стане талісманом для воїнів на передовій

Запорізький край відзначає день вишиванки

Емоції, командний дух та воля до перемоги: «Їжаки» тріумфують у фіналі «Пліч-о-пліч» у Запоріжжі

«Незламний хаб» розквітнув вишиванками: переселенці з окупованих територій відзначили свято єдності та підтримки

СБУ ідентифікувала 6 колаборантів з окупаційного «мвс рф» на Запоріжжі, які забезпечували перевезення бюлетенів під час проведення фейкових виборів

Оголошено набір на безоплатне навчання на психологів, що працюють з ветеранами

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Двох чоловіків та жінку поранено під час ворожої атаки по Василівському району.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 812-го дня війни