Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Володар Кубка губернатора - 2013 - футбольна команда м. Енергодар

20 травня 2013 - 11:57

Справжнім спортивним святом завершилися змагання на Кубок губернатора з футболу - 2013. На стадіоні «Славутич» відбувся фінальний матч Кубка між командами Комунарського району м. Запоріжжя та м. Енергодар. Переконливу перемогу у фінальному матчі здобули енергодарські футболісти, забивши у ворота суперників 10 м’ячів. Запоріжцям вдалося відіграти  два голи. Загальний рахунок фінального матчу Кубка губернатора - 2013 – 2:10.

Розпочалося свято з традиційної для Кубка гри між ветеранами Запорізької області та командою ветеранів футболу м. Запоріжжя.  Перемогу в цьому матчі з рахунком 6:4 здобули представники обласного центру. Спеціальний приз турніру – футбольні м’ячі з символікою Кубка губернатора отримали представниці жіночої команди «Стелсі». Також було відзначено призом найкращого бомбардира змагань. Цей приз голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко вручив капітану команди-переможниці турніру Максиму Каргіну.

По завершенню фінального матчу очільник регіону привітав його учасників з яскравою грою та вручив  гравцям  команд-фіналістів дипломи та медалі. Кубком переможців голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко урочисто нагородив команду м. Енергодар.

Кубок губернатора з футболу проводиться в Запорізькій області вже четвертий рік поспіль. У 2010 році в ньому взяли участь 27 команд. Цього року за перемогу боролися футболісти вже 32 команд.

Як зазначив Олександр Пеклушенко сьогодні  під час апаратної наради, підбиваючи підсумки тижня, традиція спортивних змагань за головний приз губернатора в наступному році буде поширена і на інші види спорту.

- У наступному році ми плануємо запровадити змагання на Кубок губернатора ще з декількох напрямків. До речі, це будуть грошові призи, забезпечені не з бюджету. Мова йде про великий теніс, гімнастику та шахи. І я дуже хотів би, щоб хоча б у одному з цих змагань перемогу отримало м. Запоріжжя, - наголосив Олександр Пеклушенко.

 

 

Управління у справах преси та інформації 

Читайте також

Олександр Педан зустрівся з запорізькими школярами на «НеЛекціях 2.0»

Юні мешканці Запорізької області відправились в «Артек» на оздоровлення

Запоріжці отримали від благодійників набори засобів гігієни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Іван Федоров про логістичний проєкт росії на ТОТ

Впродовж доби окупанти 254 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 796-го дня війни

Іван Федоров про призов на строкову службу на ТОТ

Звернення керуючого Запорізькою єпархією православної церкви України єпископа Фотія напередодні Великодня

Свято краси та грації, сили та швидкості: відбувся обласний фінал змагань «Пліч-о-пліч» з черліденгу та футзалу

«Талант на мільйон для ЗСУ»: запорізькі школярі об'єдналися у боротьбі за перемогу

Дізнайтеся про силу українського громадянського суспільства: новий онлайн-курс розкриває секрети нашої стійкості