Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

Проведено спільне виїзне засідання Комітету з економічних реформ у Запорізькій області, колегії облдержадміністрації та регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

12 червня 2013 - 09:30

Проведено спільне виїзне засідання Комітету з економічних реформ у Запорізькій області, колегії облдержадміністрації та регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування

E Приазовському районі проведено спільне засідання регіонального комітету з економічних реформ, колегії облдержадміністрації та регіональної ради з питань взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, яке відбулося під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Віктора Ємельяненка.

На порядок денний винесено низку актуальних питань, у тому числі: про стан та перспективи реформування медичної галузі Запорізької області; про оптимізацію мережі загальноосвітніх установ області та створення освітніх округів. З основною доповіддю з цих питань виступив заступник голови облдержадміністрації Андрій Запорожченко, який, зокрема, відзначив необхідність посилення ефективності роботи деяких керівників територій області щодо впровадження реформ у медичній та освітній сферах. 

Серед актуальних питань розглянуто  поточний стан справ у сільськогосподарській галузі та підведені  підсумки весняно-польових робіт у області.

Доповів з цього питання заступник голови облдержадміністрації Сергій Грачов. За словами посадовця, невдовзі в регіоні розпочнеться кампанія зі збирання ранніх зернових, зернобобових та технічних культур на площі            863,7 тис. га. Враховуючи те, що на жнивах буде задіяна чимала кількість сучасної сільгосптехніки, актуальним постає питання зберігання зібраного врожаю. Так, первинне доопрацювання зерна буде проведено на токових господарствах 1128 суб`єктів виробництва зерна загальним об`ємом зберігання 1,8 млн. тонн та на сертифікованих елеваторах ємністю 1,4 млн. тонн.

 Про підсумки проходження опалювального сезону 2012-2013 років та основні завдання з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2013-2014 років доповів заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук. За підсумками розгляду цього питання прийнято протокольне рішення регіонального комітету з економічних реформ, яким, передбачено низку завдань керівникам територій області.

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів