Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

НОВИНИ

На засіданні Комітету з економічних реформ у Запорізькій області розглянуто питання щодо подальшого розвитку мережі закладів дошкільної освіти області

27 листопада 2013 - 10:11

25 листопада 2013 року у рамках роботи Комітету з економічних реформ у Запорізькій області обговорено питання «Про подальший розвиток мережі закладів дошкільної освіти області та впровадження електронної черги до дошкільних навчальних закладів області».

Із зазначеного питання виступив заступник голови облдержадміністрації Андрій Запорожченко, який повідомив про те що на сьогодні на території регіону працює 502  дошкільні навчальні заклади, в яких навчаються 56 тисяч дітей. З 2010 року відкрито 50 нових дитсадків, з яких 10 – у поточному році.

На виконання соціальних ініціатив Президента України щодо розвитку дошкільної освіти в області розроблено пооб’єктний план-графік на 2013-2014 роки, яким передбачено будівництво та реконструкцію 50 дошкільних навчальних закладів.

З 1 вересня 2013 року в області запроваджено електронну чергу на влаштування дошкільників у навчальний заклад. Повністю завершено роботу та внесено базу даних в закладах Василівського та Приморського районів, а також у м. Енергодар. Інші території області планують завершити роботу по  запровадженню електронної черги до кінця поточного року.

Також було порушено питання щодо розробки проекту Муніципального енергетичного плану м. Запоріжжя,  про який поінформував секретар Запорізької міської ради Роман Таран.

За підсумками засідання прийнято протокольне рішення, яким надані відповідні доручення структурним підрозділам облдержадміністрації, керівникам територій області (див. рубрику «ПЛАН РОБОТИ І ПРОТОКОЛЬНІ РІШЕННЯ»).

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 815-го дня війни

Незламний запорізький бізнес

Жителі регіону – про майбутнє Запорізького краю

Запоріжжя перезавантажується: плани розвитку регіону окреслив голова ОДА Іван Федоров на «Запорізькій платформі співпраці та розвитку 2024»

Життя під час війни: виклики для Запорізької області

«Запорізька платформа співпраці та розвитку» – формула успішного майбутнього

У 1944 році через примусову депортацію «совєтами» понад 190 тисяч кримських татар втратили дім, свої сімʼї та навіть життя

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 452 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 814-го дня війни

Як не втратити зв’язок та інтернет під час відключень електроенергії

У Запоріжжі виявили 2 автобуса, водії яких працювали без дозвільних документів